21 Kasım 2021

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri Johann Wolfgang Von Goethe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Johann Wolfgang Von Goethe
Çevirmen: Mahmure Kahraman

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Johann Wolfgang Von Goethe olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Johann Wolfgang Von Goethe 'dır. Johann Wolfgang Von Goethe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832):
Alman edebiyatının dünyaca ünlü, en önemli yazarlarındandır. Hukuk eğitimi alan ve resim sanatına da ilgi duyan Goethe, doğa bilimleriyle de uğraşmış, araştırmalar yapmış, yazılar yazmıştır.

Dünya görüşünü ve sanat anlayışını aktardığı Şiir ve Hakikat en dikkati çekici eserlerinden biridir. Ayrıca Roma Ağıtları, Faust ve pek çok eseri yayımlandığı dönemde büyük ilgi görmüş, yazarın yüzyıllar süren edebi ününü pekiştirmiştir. 1774 yılında yazdığı
Genç Werther'in Acıları daha önce şiirleri ve oyunları yayımlanan Goethe'nin ilk romanıdır. Eser büyük bir ilgiyle karşılanmış ve 25 yaşındaki yazara kısa sürede bütün Avrupa'da ün kazandırmıştır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 126

Baskı Yılı: 2016


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 126

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 102

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

21.10.2020

Okunmalı

Kızımla klasik eserleri yeniden okuyorum. Her yaşta ayrı bir anlam kazanıyor. Genç Werther ile gençlik, insan, yaşam kavramları üzerine düşünmek dışında geçmiş devirlerin erdem, ahlak, toplum yaşayışına ilişkin her daim okunmaya değer bir eser.


20.10.2020

çarpıcı

Altını çizdiğim ve arkadaşlarıma bahsettiğim klasik olduğunu belli eden bir kitap .


16.09.2020

Sevmek

Eğer birini sevipte, kavusamadiysan daha kolay empati kuruyorsun.

Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Genç Werther'in Acıları - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Johann Wolfgang Von Goethe

Yorum Gönder