21 Kasım 2021

Ela Gözlü Pars Celile Osman Balcıgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Osman Balcıgil
Çevirmen: Osman Balcıgil

Ela Gözlü Pars Celile indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Balcıgil olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ela Gözlü Pars Celile eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ela Gözlü Pars Celile ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ela Gözlü Pars Celile TIKLA PDF İNDİR !

Ela Gözlü Pars Celile Yazarı Kimdir ?

Ela Gözlü Pars Celile yazarı Osman Balcıgil 'dır. Osman Balcıgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ela Gözlü Pars Celile PDF indir oku

Ela Gözlü Pars Celile indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ela Gözlü Pars Celile TIKLA PDF İNDİR !

Ela Gözlü Pars Celile TIKLA PDF İNDİR !
Osmanlı'nın en güzel kadınlarındandı. Saray ressamı Fausto Zonaro'nun rahleyi tedrisinden geçti. Paris ve Roma'da eğitim gördü. Adını resim sanatına altın harflerle yazdırdı. Padişah hafiyeleriyle, Balkan çetecileriyle, İttihat ve Terakkicilerle boğuştu... Korku nedir hiç bilmedi! Gönlünü kendinden dört yaş küçük olan Yahya Kemal'e kaptırdığında evliydi, iki çocuğu vardı. "Ela gözlü pars" diye şiirler yazdı ünlü şair onun için. Güzel kadın, hayatında ilk kez bulutların üzerinde uçtuğunu düşündü. Aşkı uğruna eşini, evini terk etti! Maalesef, onu taşıyabilecek büyüklükte bir yüreğe sahip değildi şair. Onu yarı yolda bıraktı, sıvışıp kaçtı. Çok üzüldü, kahroldu ama yıkılmadı ela gözlü pars. Aynı çocuk iki kere doğurulabilir mi? Doğurdu Celile! Oğlu Nâzım Hikmet yirmi sekiz yıllık hapis cezasının on ikinci yılında ölüm orucuna başlayınca, bir panter gibi ileri atıldı ve büyük şairi, ölümün kıyısından çekip aldı. Bir solukta okuyacaksınız. Tıpkı öteki Osman Balcıgil romanlarını okuduğunuz gibi...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 341

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları Ela Gözlü Pars Celile TIKLA PDF İNDİR !

12.10.2020

Akıcı

Harika bir kitap. Çok kısa zamanda bitirdim, hikaye çok akıcı. Celilenin büyük aşkı, hayat çalkantıları, düşünceleri gibi konuların dışında Osmanlı'nın o yıllarda içinde bulunduğu acı günlere de değinen tavsiye ettiğim bir kitaptır.


Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ela Gözlü Pars Celile, Osman Balcıgil

Yorum Gönder