30 Kasım 2021

Genç Bir Doktorun Anıları Mihayl Afanasyeviç Bulgakov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Mihayl Afanasyeviç Bulgakov
Çevirmen: Tuğba Bolat

Genç Bir Doktorun Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Genç Bir Doktorun Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Genç Bir Doktorun Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Genç Bir Doktorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Genç Bir Doktorun Anıları Yazarı Kimdir ?

Genç Bir Doktorun Anıları yazarı Mihayl Afanasyeviç Bulgakov 'dır. Mihayl Afanasyeviç Bulgakov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Genç Bir Doktorun Anıları PDF indir oku

Genç Bir Doktorun Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Genç Bir Doktorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Genç Bir Doktorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !
Devrim zamanı Rusya… Karakışı aratmayacak kadar soğuk, kasvetli bir eylül günü, tıp fakültesinden yeni mezun olmuş bir doktor, şehirde çoktan unutulmuş geleneklerin ve boş inançların hüküm sürdüğü uzak bir kasabaya gelir. Devrim, büyük şehirlerin merkezlerinde hayatı ve zihniyetleri altüst ederken, bu genç doktor ülkenin ücra bir bölgesinde kadercilikle ve batıl inançlarla zorlu bir mücadeleye girişir. Zor bir doğum, hassas bir cerrahi müdahale, uzaktaki bir hastaya ulaşabilmek için şiddetli bir kar fırtınasına rağmen göze alınan bir yolculuk, ağrılarını dindirmeye çalışırken morfinman olan bir meslektaş… Genç doktorun gündelik hayatında karşılaştığı bütün zorlu sınavlar, Bulgakov'un elinde olağanüstü güçlü bir anlatımla, dram sınırlarında gezinen bir dokunaklılıkta öykülere dönüşür
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Sürükleyici

Kendinizden emin olmayabilirsiniz ama bunu yansıtmayın. Kitap sanki biraz da bunu anlatıyor. Etkileyici bir kitap çok beğendim. Okuyun‚ pişman olmazsınız.


14.09.2020

2121

Dizisi de çok etkileciydi...


29.06.2020

Mesleğe yeni başlayacaklar buyursun

Mesleğe yeni başlamış doktorun kuş uçmaz kervan geçmez denilecek bir yerdeki anıları... Yer yer espirili bir anlatımla karşılaşırken, yer yerde hikayeler insanda hüzün bırakıyor.

Genç Bir Doktorun Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Genç Bir Doktorun Anıları, Mihayl Afanasyeviç Bulgakov

Yorum Gönder