27 Kasım 2021

Gece Bilge Karasu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,53 TL
Yazarı: Bilge Karasu
Çevirmen: Akşit Göktürk

Gece indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilge Karasu olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece TIKLA PDF İNDİR !

Gece Yazarı Kimdir ?

Gece yazarı Bilge Karasu 'dır. Bilge Karasu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gece PDF indir oku

Gece indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece TIKLA PDF İNDİR !

Gece TIKLA PDF İNDİR !

Gece'de anlatılan tek tek, bölük pörçük durumların, konumların, gerçek yaşamla somut ilişkisi, sürekli seziliyor satır aralarında. Okurun yakın geçmişte tanığı olduğu birçok toplumsal, tarihsel, kültürel deneyden yankılar ve metinde sözgelişi. Alışılmış tarihsel mantığın işleyişi bile sorguya çekiliyor. Ama bütün bu gerçek durumlardan soyut bir çıkarım olan yaşantı, insan umutlarıyla korkularının bütünleyici imgeleriyle dile getiriliyor.


-Akşit Göktürk-



(Tanıtım Bülteninden)

Gece TIKLA PDF İNDİR !

12.07.2020

muazzam

Türk postmodernizminin en iyi eserlerinden.


17.03.2020

postmodern

Bitirilemeyen metin olarak işaretlenen  bir kitap. Kitabın amacı bu değil mi zaten.  klasik olay örgüsüne dayalı metinlere karşı bir başkaldırı, avangart bir metin diyebilir miyiz?


25.04.2016

bitiremedim

Başlayıp da bitiremediğim kitapların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Gece de bunlardan birisi... Edebiyat çevrelerinin, dahilerin ve kerametli otoritelerin şimşeklerini üzerime çekmek pahasına söylemek zorundayım: Gerçek bir abuklama!

Gece TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gece, Bilge Karasu

Yorum Gönder