27 Kasım 2021

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz Buket Arbatlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Buket Arbatlı
Çevirmen: Buket Arbatlı

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Buket Arbatlı olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 141 sayfalık Erkeklere Her Şey Anlatılmaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erkeklere Her Şey Anlatılmaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erkeklere Her Şey Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz Yazarı Kimdir ?

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz yazarı Buket Arbatlı 'dır. Buket Arbatlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz PDF indir oku

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 141 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erkeklere Her Şey Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Buket Arbatlı ilk öykü kitabı Erkeklere Her Şey Anlatılmaz'da kadınlığın binbir türlü haline yakından bakıyor; sakınmanın kırık sesini cesaretin sözüne, kasvetin karanlığını öfkenin alazına dönüştüren satırlarıyla kadınlar arasındaki gizli lisanın tercümanlığına soyunuyor. İnsanı bir ürperti gibi sarıveren dertleri karakterlerine giydirerek her birimizi kırılgan kaftanını terk etmeye davet ediyor. Arbatlı'nın kalemine her öyküsünde bambaşka bir kadın, bambaşka bir yeryüzü hali takılıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Erkeklere Her Şey Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !Erkeklere Her Şey Anlatılmaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Erkeklere Her Şey Anlatılmaz, Buket Arbatlı

Yorum Gönder