23 Kasım 2021

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 Ursula K. Le Guin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Ursula K. Le Guin
Çevirmen: Ursula K. Le Guin

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ursula K. Le Guin olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 Yazarı Kimdir ?

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 yazarı Ursula K. Le Guin 'dır. Ursula K. Le Guin yazdığı bu eserle National Book Award almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 PDF indir oku

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 TIKLA PDF İNDİR !
"En Uzak Sahil ölüm hakkında. Onun diğerlerinden daha zayıf kurgulu, daha tutarsız ve eksik olması da bu yüzden. İlk iki kitap yaşadığım ve atlattığım şeyler hakkındaydı. En Uzak Sahil'de konu edilen şeyi ise yaşayıp atlatamazsınız. Bu bana genç okurlar için çok uygun bir konu gibi gelmişti, çünkü çocuk yalnızca ölümün var olduğunu değil -çocuklar ölümün olduğunu, öleceğini anladığı anda, çocukluk biter ve yeni hayat başlar. Bu da büyümedir, ama daha geniş bir bağlamda."



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

20.07.2020

Serinin En İyisi

Yerdeniz serisinin üçüncüsü olan eser bana göre hem üçlemenin hem de serinin altı kitabının içinde en güzel işlenmiş olanı. Kitap modern dünyadaki anlam yitimini ölümsüzlük ve büyü ilişkisi üzerinden mükemmel bir kurgu ile sunuyor.


17.12.2019

Üçüncü Kitap

Birinci kitaba Tolkien sonrası merakımdan başlamıştım. Tam aradığımı bulamasam da azim gösterip ikinciye de başlayınca yavaş yavaş Le Guin'in anlatımını yakalamıştım. Üçüncü kitaba başlarken ise nasıl bir dünyanın hikayesini okuyacağımı aşağı yukarı biliyordum, artık anlamıştım. Ursula K. Le Guin kadın olmasının verdiği avantajla, sadece teknik olarak yazmıyor(du) (Hatta sadece teknik açıdan değerlendirirseniz kitapları yavan bile bulabilirsiniz). Çünkü dış dünyanın detaylarından çok kişinin iç dünyasının derinlikleriyle ilgileniyor(du). Yalın ve çok etkili bir anlatımı var,Le Guin hikayeyi anlatırken sizin bile farkında olmadığınız öyle derin noktalarınıza iniyor ki,  sanki çok katmanlı bir etkinliğe katılmışsınız gibi; tarih, mitoloji, felsefe, psikoloji, sosyoloji...daha çok da ruhsal diyebilirim. Teknik dünyanın yüksekliği ürkütücü olabilir ama insan ruhunun derinliği kadar korkunç olmuyor. Bence serinin en güçlü kitabı ve en ürpertici olanı. Bence çok özel bir yazardı ama Le Guin olmak, onun dünyasında yaşamak çok çok çok zor olmuş olmalı...


21.01.2009

mükemmel...

En sonunda seriyi tamamladım...

Fantastik edebiyat seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum... Yerseniz serisi ile birlikte Ursula´nın fantastik edebiyattaki gelişim sürecini de görüyorsunuz...

En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, En Uzak Sahil-Yerdeniz Üçlemesi 3, Ursula K. Le Guin

Yorum Gönder