29 Kasım 2021

Ekmek Arası Charles Bukowski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Charles Bukowski
Çevirmen: Avi Pardo

Ekmek Arası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Bukowski olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ekmek Arası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ekmek Arası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ekmek Arası TIKLA PDF İNDİR !

Ekmek Arası Yazarı Kimdir ?

Ekmek Arası yazarı Charles Bukowski 'dır. Charles Bukowski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ekmek Arası PDF indir oku

Ekmek Arası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ekmek Arası TIKLA PDF İNDİR !

Ekmek Arası TIKLA PDF İNDİR !
"İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlar adna uzak olmak istiyordum.Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Ekmek Arası TIKLA PDF İNDİR !

22.07.2020

Mutlaka okunmalı...

Karakteri sevmeyebilirsiniz ancak Bukowski okuyacaksanız bu kitapla başlayın derim. 1930'lar Amerika'sına içeriden bir göz ile bakmanın keyfine varacağınız bir kitap olduğunu düşünüyorum.


01.04.2020

Hayata dair

Okurken kendimden bir şeyler bulduğum bir kitaptı.


07.12.2019

Ekmek Arası

Bir kitaptan tiksinilir mi ? evet tiksinilir .

Ekmek Arası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ekmek Arası, Charles Bukowski

Yorum Gönder