28 Kasım 2021

Dünün Dünyası Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

Dünün Dünyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünün Dünyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünün Dünyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünün Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Dünün Dünyası Yazarı Kimdir ?

Dünün Dünyası yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dünün Dünyası PDF indir oku

Dünün Dünyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünün Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Dünün Dünyası TIKLA PDF İNDİR !


Stefan Zweig, Bir Avrupalının Anıları olarak kaleme aldığı Dünün Dünyası adlı bu kitabının önsözünde, Yazacaklarım, benim yaşadıklarım olmaktan çok, bütün bir kuşağın yaşadıklarıdır, diyor.19. yüzyıl Avrupasının görece güvenli, tekdüze ortamında yetişen kuşaklar, 20. yüzyılın hemen başlarında öyle olaylarla yüz yüze geldiler ki, başka zamanlarda belki dokuz-on kuşağın yaşayacağı olaylar ve kökten değişmeler bu kuşağın insanlarının yüreklerinde, benliklerinde onulmaz yaralar açtı. Dün ve bugün arasında bütün köprülerin yıkıldığı, bütün değerlerin altüst olduğu yıllarda, peş peşe iki dünya savaşına, Almanya'da Nasyonal Sosyalizmin doğup büyümesine, evinden ve ülkesinden kopmanın, ülkeden ülkeye göç etmenin, anayurdu saydığı Avrupa'nın mahvolmasını görmenin acılarına dayanamayarak 1942'de hayatına son veren bu duyarlı yazarın anıları, kişisel bir anlatım olmanın ötesinde yüzyılımızın ilk yarısının ruh dünyasının da bir elkitabı sayılmaktadır. 60 yıllık ömründe görmediği, tanık olmadığı, acısını çekmediği hiçbir felaket kalmadığını söyleyen Stefan Zweig, Anlattıklarımızla bir gerçek kırıntısını bile bizden sonraki kuşağa ulaştırabilirsek yine de boşuna yaşamış sayılmayız, diyor.



Sayfa Sayısı: 338

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları

Dünün Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

12.10.2020

Okunması gereken kitaplar

Mutlaka okunması gereken bir eser...


07.10.2020

Etkileyici

Çok derin izler bırakan etkileyici bir kitap. Herkese tavsiye ederim.


23.09.2020

Mutlaka okunmalı

Dünyayı anlamak için mutlaka okunması gereken bir kitap. Tarih kitaplarından bildiğimiz olayları Zweig'ın gözünden tekrar yorumlamak çok keyifli ve zaman zaman iç acıtıcıydı.

Dünün Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dünün Dünyası, Stefan Zweig

Yorum Gönder