21 Kasım 2021

Dune Frank Herbert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,9 TL
Yazarı: Frank Herbert
Çevirmen: Ozan Korkut

Dune indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Frank Herbert olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dune eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dune ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dune TIKLA PDF İNDİR !

Dune Yazarı Kimdir ?

Dune yazarı Frank Herbert 'dır. Frank Herbert yazdığı bu eserle Hugo Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Dune PDF indir oku

Dune indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dune TIKLA PDF İNDİR !

Dune TIKLA PDF İNDİR !


"Yüzüklerin Efendisi dışında bu kitapla kıyaslanacak başka bir kitap yok."
-Arthur C. Clarke-

"Güçlü, inandırıcı ve usta işi."
-Robert A. Heinlein-

"Modern bilimkurgunun mihenk taşlarından biri."
-Chicago Tribune-

En İyi Roman kategorisinde Hugo Ödülü
En İyi Roman kategorisinde Nebula Ödülü

Okurlar tarafından 20. yüzyılın en iyi bilimkurgu yapıtı seçilen Dune serisi, yepyeni kapakları ve gözden geçirilmiş çevirileriyle 50. yılında İthaki'de.

Modern edebiyatın en epik mesih anlatılarından biri sayılan Dune, genç Paul Atreides'in hikâyesini anlatır. Atreides'in ailesi, evrendeki en önemli ve en değerli madde olan melanj 'baharatının' tek kaynağı olarak bilinen Arrakis gezegeninin kontrolünü kabul etmiştir. İmpatorluğun güçleri Arrakis'in kontrolü için birbirlerinin boğazına sarılırken, politika, din, ekoloji, teknoloji ve insani duyguların çok katmanlı, karmaşık etkileşiminden benzersiz bir hikâye doğacaktır.

Frank Herbert'ın yarattığı evren, yıllar boyunca milyonlarca okurun zihninde gerçekliğini kabul ettirdi ve bugün de ayakta.

İyi bir bilimkurgu ve iyi bir edebiyat yapıtı okumak isteyen herkesin yolu Dune serisinde birleşiyor… İthaki'nin yepyeni "Bilimkurgu Klasikleri" dizisi Dune efsanesiyle başlıyor…
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 712

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 581

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları

Dune TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

eşsiz

Gerçekten yıllanmayacak bir eser. Bilim kurgu romanın tanımı gibi kitap!


23.10.2020

Dune...

Yıllardır beklettiğim kitap, iyi ki elim gitti de sonunda okudum. İlk 40-50 sayfasıyla boğuştuktan sonra elinizden bırakamayacaksınız.


21.10.2020

Mükemmel

Her okuduğunuzda size hala bir şeyler katabilen mükemmel bir uzay operası.

Dune TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Dune, Frank Herbert

Yorum Gönder