21 Kasım 2021

Işığın Yolu Nilüfer Devecigil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Nilüfer Devecigil
Çevirmen: Nilüfer Devecigil

Işığın Yolu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilüfer Devecigil olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Işığın Yolu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Işığın Yolu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Işığın Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Işığın Yolu Yazarı Kimdir ?

Işığın Yolu yazarı Nilüfer Devecigil 'dır. Nilüfer Devecigil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Işığın Yolu PDF indir oku

Işığın Yolu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Işığın Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Işığın Yolu TIKLA PDF İNDİR !

İlişkilerde incinir, ilişkilerde iyileşiriz…



Ayşenur'un yolculuğu Michael ile tanıştığında başladı. Karakteri sandığı, değişmez bildiği pek çok özelliğinin aslında mizacına yapışmış zehirli sarmaşık dalları olduğunu Michael ile ilişkisinde anlayacaktı. Ve o zehirli sarmaşıkları kişiliğinden, bakış açısından, hayatından sökmenin yolunu öğrenecekti. Geçmişi değiştirerek değil, geçmişten kaçarak da değil, geçmişten anlam çıkararak. Bu ilişkide doğdu kızları Işık. Yolculuğun yeni bir dönemecine girmişlerdi. Geçmiş bir kez daha şimdi oluyordu ve Ayşenur bu kez kızıyla ilişkisinde kendini tanıyordu. Bütün zorlanmaların altından kendisi ve kendi annesiyle ilişkisi çıkıyordu. Çok şey öğrendi bu yolculukta Ayşenur. Nörobilim, felsefe, şiir, mindfulness, tasavvuf içeren limanlara savruldu. Hepsi kendi hikâyesini anlamlandırdı. Mevlânâ'nın sözünde aydınlandı: "Yaralarımız, ışığın içeri girdiği yerdir." Işığın Yolu, Psikolog Nilüfer Devecigil'den anne baba olmaya, bağlanmaya, geçmişin yaralarını sağaltmaya dair çarpıcı bir hikâye…


(Tanıtım Bülteninden)


Medya Cinsi: Ciltsiz


Sayfa Sayısı: 236


Ebat: 14x21


İlk Baskı Yılı: 2017


Hamur Tipi: 2. Hamur


Baskı Sayısı: 1. Basım

Işığın Yolu TIKLA PDF İNDİR !

08.11.2020

Işığın Yolu

Psikiyatristim önermişti. Kabül ve yargılamamayı öğrendim . Emekleye emekleye ogrenmeye devam edeceğim demek daha uygun olur. Bebeklikte bağlanma modelimizin geleceğimizi nasıl şekillendirdiğini anlamak , farklı bakış açısı kattı. Katkılarindan dolayı minnettarım.


27.10.2020

bir bağlanma hikayesi

annenizle sağlayamamış olduğunuz güvenli bağı, çocuklarınızla sağlayabilmenize yardımcı olacak bir kitap. şiddetle tavsiye ederim.


09.09.2020

Herkes okumalı

Anne olduktan sonra okudum, keşke daha önce okusaydım dedim! Okumamaktan daha iyidir tabi:)

Işığın Yolu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Işığın Yolu, Nilüfer Devecigil

Yorum Gönder