21 Kasım 2021

Damızlık Kızın Öyküsü Margaret Atwood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,9 TL
Yazarı: Margaret Atwood
Çevirmen: Margaret Atwood

Damızlık Kızın Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Margaret Atwood olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Damızlık Kızın Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Damızlık Kızın Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Damızlık Kızın Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Damızlık Kızın Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Damızlık Kızın Öyküsü yazarı Margaret Atwood 'dır. Margaret Atwood yazdığı bu eserle Arthur C. Clarke Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Damızlık Kızın Öyküsü PDF indir oku

Damızlık Kızın Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Damızlık Kızın Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Damızlık Kızın Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Hiç kimsenin yüreği mükemmel değildir.



"Biz iki bacaklı rahimleriz, hepsi bu."



Kadın, "bunaltıcı düşlerden uyandığı" bir sabah, hiçliğe dönüşmüş olarak buldu kendini. Artık bir adı yoktu, düşüncesi, benliği, arzusu yoktu ama bir rahmi vardı. Yaşamını kolonilere sürülmeden, öldürülmeden, Damızlık Kız olarak sürdürmesini sağlayan rahmi. Artık âşık olmayacaktı, sevmeyecekti, onaylanmış bir dilin ötesine geçmeyecekti. Duvarlara asılmış sıra sıra cesetler, tek gerçeğin savaş ve üreme olduğunu hatırlatıyordu. Özgürlük hatırlanmayacak kadar uzaktaydı…



Margaret Atwood'un başyapıt niteliğindeki feminist distopyası Damızlık Kızın Öyküsü, bütün distopyalar gibi geleceğe dair bir paranoyayı değil, içinde yaşadığımız gerçeğin ta kendisini dile getiriyor. Erkek egemen muhafazakâr bir rejimin üremeyle sınırlandırdığı, mahrem örtülerin ardına gizlediği kadın bedenleriyle bize aşina gelen bir gerçeğin.



Anlatılan bizim hikâyemizdir!


(Tanıtım Bülteninden)

Damızlık Kızın Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Başarılı

Dizisini izlemeye başladıktan sonra kitabı edindim. Kitaptaki kurgu ve yazarın yarattığı dünya oldukça ilginç. Distopik roman severlere kati önerim.


21.10.2020

Muazzam

Kurgusu, karakter betimlemeleri, verdiği mesajlar ve sürükleyiciliği inanılmaz, herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum.


09.10.2020

Beğeni

Dizisini izleyip beğenmiştim, bir de kitabını okuyayım diyorum

Damızlık Kızın Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Damızlık Kızın Öyküsü, Margaret Atwood

Yorum Gönder