21 Kasım 2021

Aklımda Kalan - 1 M. İhsan Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: M. İhsan Arslan
Çevirmen: M. İhsan Arslan

Aklımda Kalan - 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. İhsan Arslan olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 556 sayfalık Aklımda Kalan - 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aklımda Kalan - 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aklımda Kalan - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Kalan - 1 Yazarı Kimdir ?

Aklımda Kalan - 1 yazarı M. İhsan Arslan 'dır. M. İhsan Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Aklımda Kalan - 1 PDF indir oku

Aklımda Kalan - 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 556 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aklımda Kalan - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Kalan - 1 TIKLA PDF İNDİR !

"İnsan kimi zaman kendisi ile baş başa kaldığında durup geriye bakma ve geçen süre zarfında 'Acaba ne yapabildim, ne yapamadım?' sorularına cevap arama ihtiyacı duyar. Bazen başkalarının da sorduğu benzer sorularla karşılaşır ve o an için cevap bulmakta zorlanır. Eğer birinin geçmişte yaptıkları veya söyledikleri varsa ve bunları anlamlı buluyorsa, hatıralarını çağırabilmeli, güncelleyebilmeli ve kalıcı hale getirebilmelidir.

Günün sonunda kişi, eski hatalarını tekrarlamaktan kurtulabileceği gibi geçmişteki başarılarını hatırlayarak da mutluluk duyabilir.
Fakat daha önemlisi; gelecek kuşakların yaşanmış hayat hikâyelerinden ibretalıp aydınlık geleceklerini inşa etme çabalarına küçük de olsa bir katkı sunabilmektir…"

(Tanıtım Bülteninden)

Aklımda Kalan - 1 TIKLA PDF İNDİR !Aklımda Kalan - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Aklımda Kalan - 1, M. İhsan Arslan

Yorum Gönder