25 Kasım 2021

Çocukluğum Maksim Gorki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Maksim Gorki
Çevirmen: Mazlum Beyhan

Çocukluğum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maksim Gorki olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocukluğum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocukluğum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğum Yazarı Kimdir ?

Çocukluğum yazarı Maksim Gorki 'dır. Maksim Gorki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Çocukluğum PDF indir oku

Çocukluğum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !
Gorki'nin Çocukluğum, Ekmeğimi Kazanırken ve Benim Üniversitelerim'den oluşan üçlemesi, Rus dilinde yazılmış en güzel otobiyografilerden biridir. Çocukluğum'da babasını küçük yaşta yitirdikten sonra taşındığı dedesinin evinde geçirdiği yılları anlatır. Miras kavgaları, doğumlar, ölümler, küçük Aleksey'in tanık olduğu ve bizzat maruz kaldığı akıl almaz şiddet, bu evde gündelik hayatın akışı içinde sıradan olaylardır.

"Herkesin herkese düşman" olduğu bu aile, 19. yüzyıl Rusya'sında hüküm süren acımasız ve hoyrat hayatın bir "küçük evreni"dir aslında. Neyse ki idealizmi ve tertemiz kalbiyle adeta bir halk filozofu olan ninesi hep Aleksey'in yanındadır. Bir de her biri hayatında iz bırakan çok sayıda capcanlı karakter vardır… Onlar sayesinde hayat zor olduğu kadar gizemli ve renklidir de. Hem Gorki'nin "kendi ülkelerinde bir yabancı gibi yaşayan, gerçekteyse o toplumun en iyileri olan" insanlardan ilkiyle tanışması da yine çocukluğuna rastlar…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 282

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

sürükleyici

Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz, sanki anlatılan sahneler gözünüzün önünde gibi..


18.10.2020

Harika bir eser

Bana Rus edebiyatını sevdiren biyografik üçlünün ilk ve en sevdiğim parçası. Mutlaka okunmalı.


19.12.2018

Biyografik üçlemenin ilk kitabı

En iyi yarı biyografik üçlemelerdendir. Gorki'nin bizi içine alan anlatımı ile enteresan olayların gelişimi okuyucuyu içine alıyor. Tabi ki olaylarda gerçeklik payının olması da samimi bir yazım üslubunu ortaya çıkarırken, okuyan insanda merak duygusunu arttırıyor..

Çocukluğum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Çocukluğum, Maksim Gorki

Yorum Gönder