30 Kasım 2021

Ceza Kanunu 353.Madde Tanguy Viel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Tanguy Viel
Çevirmen: Mehmet Emin Özcan

Ceza Kanunu 353.Madde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tanguy Viel olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 132 sayfalık Ceza Kanunu 353.Madde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ceza Kanunu 353.Madde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ceza Kanunu 353.Madde TIKLA PDF İNDİR !

Ceza Kanunu 353.Madde Yazarı Kimdir ?

Ceza Kanunu 353.Madde yazarı Tanguy Viel 'dır. Tanguy Viel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ceza Kanunu 353.Madde PDF indir oku

Ceza Kanunu 353.Madde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 132 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ceza Kanunu 353.Madde TIKLA PDF İNDİR !

Ceza Kanunu 353.Madde TIKLA PDF İNDİR !

Tanguy Viel, bir cinayetin altında yatan kişisel ve toplumsalsorunları, bunların nasıl kesiştiğini masaya yatırıyor.Bir hâkimin önünde, Martial Kermeur, kazanma umudu olmadan,emekliye ayrılmadan önce son kez masaya oturmuş bir krupiye gibidağıtıyor kartları ve kendisini cinayet ânına getiren olaylar zincirinianlatıyor: biten evliliği, oğlunun velayeti, mesleki sorunlar…

Bunlardan daha önemlisi, kendi halindeki bir Fransa kasabasınıSaint-Tropez'e, lüks bir tatil merkezine dönüştüreceğini söyleyerekinsanlara umut veren Antoine Lazenec'in gelişi… Bir insanın tümbirikimini deniz manzaralı güzel bir ev projesine yatırması makulgörünebilir. Peki ya proje bir türlü tamamlanmazsa?

Ceza Kanunu, 353. Madde bizi suçun tanımını yeniden düşünmeyeiten bir kara-roman.

"Her şey bulanık; kasabayı sarıp sarmalayan ve romanın her yanınasinen bir sis var gibi. Ama sonra, cinayetin rotası bir kapkaralığıniçinden ağır ağır, bizi meraktan kıvrandırarak beliriyor ve sebepleranlaşılıyor."

-The Minneapolis Star Tribune

(Tanıtım Bülteninden)

Ceza Kanunu 353.Madde TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

...

Bir solukta okunabilecek kısa bir roman. Özellikle hukukçulara tavsiye ederim.

Ceza Kanunu 353.Madde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ceza Kanunu 353.Madde, Tanguy Viel

Yorum Gönder