27 Kasım 2021

Canım Aliye, Ruhum Filiz Sabahattin Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Sabahattin Ali
Çevirmen: Sevengül Sönmez

Canım Aliye, Ruhum Filiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Ali olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Canım Aliye, Ruhum Filiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Canım Aliye, Ruhum Filiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Canım Aliye, Ruhum Filiz TIKLA PDF İNDİR !

Canım Aliye, Ruhum Filiz Yazarı Kimdir ?

Canım Aliye, Ruhum Filiz yazarı Sabahattin Ali 'dır. Sabahattin Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Canım Aliye, Ruhum Filiz PDF indir oku

Canım Aliye, Ruhum Filiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Canım Aliye, Ruhum Filiz TIKLA PDF İNDİR !

Canım Aliye, Ruhum Filiz TIKLA PDF İNDİR !

Sabahattin Ali - "Canım Aliye, Ruhum Filiz"; Yapı Kredi Yayınları tarafından Kasım 2013'te yayımlanmıştır. Kitabın içeriği Sevengül Sönmez tarafından hazırlanmıştır. Kitabın düzeltmelerini Fulya Tükel, kapak tasarımını ise Nahide Dikel gerçekleştirmiştir.



Sabahattin Ali'nin en sıkıntılı döneminde ailesine yazdığı mektuplardan oluşan bu derleme, okuyucuya yazara daha yakından bakma fırsatı tanıyor.



Kitaptaki mektuplardan bir örnek:



"Benim bir tanecik, sevgili Filiz'im! Güzel yazılı mektubunu aldım. Neşeli olduğuna çok sevindim. Seni ne kadar çok özlediğimi bilemezsin. Evde dolaştıkca hep seni, senin sesini arıyorum. Annenle arabaya binip plaja git, iyice yüzme öğren. Gelecek sene hep beraber Ayvalık'a gideriz. Bol bol yemek ye. Ankara'ya iyice şişman dön. Bahçede çok dut yiyip sakın mideni bozma. Sen de beni çok özledin mi? Annenle beraber bana, İzmir'e mektup yazmayı sakın unutma.


Kara gözlerinden hasretle öperim benim bir tanecik, güzel sevgili yavrum, Filiz'im."



- Baban,


S. Ali



İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 195

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Canım Aliye, Ruhum Filiz TIKLA PDF İNDİR !

26.10.2020

Çok güzel

Bence sabahattin Ali bize bir hediye


20.03.2020

Canım Aliye ruhum Filiz

Sabahattin Ali ile eşinin birbirlerine yazdıkları mektupları orjinallerini görerek okumak yazara daha yakın hissettiriyor.


10.03.2020

Mercek

Kitabın konusu mektuplarla hem yazarı daha yakından tanıyabilir hem de ailesinden ayrı olduğu dönemde iç dünyasını mercek altına alabiliriz

Canım Aliye, Ruhum Filiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Canım Aliye, Ruhum Filiz, Sabahattin Ali

Yorum Gönder