21 Kasım 2021

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım Thomas Mann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Thomas Mann
Çevirmen: İris Kantemir

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Mann olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım Yazarı Kimdir ?

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım yazarı Thomas Mann 'dır. Thomas Mann yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım PDF indir oku

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !
Dünya edebiyatının çağdaş klasikleri arasında anılan Büyülü Dağ, tam bir çağ romanıdır. Kişisel deneyimlerinden yola çıkarak yazdığı ve 'zaman' ve 'psikanaliz' üzerine denemelerin de yer yer kendini gösterdiği bu büyük romanın yayınlanmasından sonra Nobel Edebiyat Ödülü'ne değer görülen Thomas Mann, yirminci yüzyıl Alman edebiyatının en önemli adlarından. Hamburg'lu genç gemi mühendisi Hans Castorp, üç haftalığına kuzenini ziyarete gittiği bir İsviçre sanatoryumunda, kendisinin de tedaviye ihtiyacı olduğunu öğrenerek yedi yıl kalır. Bu süre içinde doktorlar ve hastalar dünyasını, Batı felsefesinin iki kutbunu, platonik bir aşk serüveninin sarhoşluğu içinde ve yaşayarak tanır. Sanatoryumda kaldığı süre içinde hastalık ve ölüm gibi deneyimlerin ötesinde hayatın mucizesini kavrayan Castorp'un yalın ruhu bir değişim geçirir. Thomas Mann, roman sanatının bütün incelikleriyle yarattığı, ironik bir üslupla sunduğu bu yapıtında, zaman, karşıt kültürler, aşk, hastalık, ölüm gibi evrensel temaları işliyor. Birinci Dünya Savaşı öncesinde çağın dünya sorunlarını, bir uygarlığın çöküşünü inceleyen, burjuva geleneğini ve ahlâkını yer yer sertçe, ironik bir dille eleştiren Büyülü Dağ, çağa tutulan bir ayna.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 881

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 786

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

11.11.2020

Merakla bekliyorum

çok merak ettiğim bir set .. umarım okuması kolaydır


11.08.2020

Latince !

Romanın eski baskısını okudum, çevirmeni aynı. Sevgili Çevirmen kitabı okuyanların Latince bildiğini  varsayıyor sanırım, yoksa kitapta geçen çok sayıda  Latince cümlenin dipnot olarak Türkçe'ye çevrilmemiş olmasını anlayamıyorsunuz! Bunun dışında mutlaka okunması gereken kitaplardan


25.05.2020

Sürükleyici

Büyülü Dağ'ı iki cilt olmasına ve toplamda yaklaşık 900 sayfa olmasına rağmen 8 günde bitirdim. Çok sürükleyici ve insanı bir çok konu hakkında düşünmeye sevk ediyor.

Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Büyülü Dağ - 2 Cilt Takım, Thomas Mann

Yorum Gönder