26 Kasım 2021

Boğulmamak İçin George Orwell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: George Orwell
Çevirmen: Suat Ertüzün

Boğulmamak İçin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George Orwell olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Boğulmamak İçin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Boğulmamak İçin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Boğulmamak İçin TIKLA PDF İNDİR !

Boğulmamak İçin Yazarı Kimdir ?

Boğulmamak İçin yazarı George Orwell 'dır. George Orwell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Boğulmamak İçin PDF indir oku

Boğulmamak İçin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Boğulmamak İçin TIKLA PDF İNDİR !

Boğulmamak İçin TIKLA PDF İNDİR !
"Orwell'in ironik mizah anlayışı tazeliğini hiç yitirmiyor. Bu, kaçırılmaması gereken bir Orwell yapıtı."
-The Observer-

Göbeğinin çapı giderek genişleyen ve evinin taksitlerini ödemekle uğraşan George Bowling kırk beş yaşında, evli ve çocuklu ve yeni aldığı takma dişleriyle kasvetli hayatından çaresizce kurtulmak isteyen bir sigorta pazarlamacısıdır.1939'da patlak verecek olan savaşın gelişini; yemek kuyruklarını, askerleri, gizli polisi ve zorbalığı görerek modern zamanlardan korkmaktadır.Böylece çocukluğunun dünyasına, huzur ve sükûn dolu bir yer olarak hatırladığı köyüne sığınmaya karar verir.Fakat köyünde aradığını bulabilecek mi, orası şüphelidir.

"Çok komik olmanın yanında hayranlık uyandıracak kadar gerçekçi... Bin Dokuz Yüz Seksen Dört'ü burada nüve haliyle görebiliyoruz. Hayvan Çiftliği'ni de... Hem zengin bir okuma keyfi sunan hem de iki klasiğin tohumlarını birden barındıran romanlara kolay rastlanmaz."
-John Carey, The Sunday Times-
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 191

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Boğulmamak İçin TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2020

Sade ve hoş bir yapıt.

George Owell'in tüm kitapları gibi bu kitabını da severek okudum. Okunmasını tavsiye ederim.


21.10.2019

Orwell `in kalemini seviyorum

1984 ya da Hayvan Çiftliği kadar vurucu bir baş yapıt değil belki. Zaten kurgu da değil. Sıradan bir adamın sıradan hayatının hikayesi ama arka kapakta da dediği her iki kitabın da tohumlarını içeriyor. Orwell`in kaleminin güzelliğine bir kere daha tanık oluyorsunuz.


26.04.2019

Gerçekten Güzel

Sizi tamamen içine çeken, sade ve yalın bir kitap. Okunması gerekenlerden...

Boğulmamak İçin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Boğulmamak İçin, George Orwell

Yorum Gönder