26 Kasım 2021

Bir Delinin Hatıra Defteri Nikolay Vasilyeviç Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,9 TL
Yazarı: Nikolay Vasilyeviç Gogol
Çevirmen: Mehmet Ortaç

Bir Delinin Hatıra Defteri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Delinin Hatıra Defteri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Delinin Hatıra Defteri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Delinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Hatıra Defteri Yazarı Kimdir ?

Bir Delinin Hatıra Defteri yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol 'dır. Nikolay Vasilyeviç Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bir Delinin Hatıra Defteri PDF indir oku

Bir Delinin Hatıra Defteri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Delinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Delinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

"Hayatımız bizimle tuhaf bir oyun oynuyor."



Gerek insanı anlamak gerek Rus toplumuna daha yakından bakabilmek için en önemli kaynaklardan biri olan Gogol, birçok edebiyatçının da ilham kaynağı olmuştur. Oyun yazarlığı da yapmış olan Gogol'ün Bir Delinin Hatıra Defteri ülkemizde de hâlâ sahnelenmektedir. Bir Delinin Hatıra Defteri'nde ve diğer öykülerinde bireysel hezeyanlarla şizofrenik düşüncelerin yansımalarını bulurken insanın iç dünyasını anlamaya daha da yaklaşırız. Palto ve Burun hikâyelerinin de bulunduğu elinizdeki kitapta, Gogol'ün edebiyata zekice yaklaşımına tanık olurken kendinize dair pek çok ayrıntı bulacaksınız.



''Bugün bana ilahi bir ilham kaynağı gibi gözüken bir şey oldu. Nevski Caddesi'nde birbirleriyle konuşan iki köpek aklıma geldi. Harika, diye düşündüm, şimdi yapmam gereken şeyi net bir şekilde görüyorum. Bu iki saçma köpeğin birbirleriyle yaptıkları konuşmayı çözmeliyim. Bunu çözünce birçok şeyi algılamayı başaracağım."



(Tanıtım Bülteninden)





Bir Delinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

05.11.2020

Daha önce..

Palto öyküsü güzeldir, daha önce okunan ama kitaplığa mutlaka eklemek istediğim ve an itibariyle sipariş verdiğimdir..


19.10.2019

KISA VE ÖZ

Özellikle Palto hikayesinden çok etkilendim. Bir delinin hatıra defterini okurken Genco Erkalı hayal ettim. Mutlaka okuyunuz...


19.03.2019

MÜKEMMEL

tek solukta okudum aldığım diğer 2 kitapla beraber üst üste harika bir gün geçirmemi sağladı

Bir Delinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bir Delinin Hatıra Defteri, Nikolay Vasilyeviç Gogol

Yorum Gönder