21 Kasım 2021

Beyaz Gemi Cengiz Aytmatov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Cengiz Aytmatov
Çevirmen: Refik Özdek

Beyaz Gemi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cengiz Aytmatov olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beyaz Gemi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Gemi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Gemi Yazarı Kimdir ?

Beyaz Gemi yazarı Cengiz Aytmatov 'dır. Cengiz Aytmatov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Beyaz Gemi PDF indir oku

Beyaz Gemi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Masalla gerçeği birleştiren bir eserdir. Geçmişi temsil eden dede ile geleceği temsil eden çocuk arasında dramatik bir ilişki kurarak insan duygu ve düşüncelerine kendine has yorumlar getirilir. Adı eserde hiç geçmeyen çocuğun saf ve temiz dünyasından, hayatın acı ve çıplak gerçeğine uzanan bir roman kurgusu meydana çıkarılır. Aytmatov'un, edebiyat âleminde geniş akisler uyandıran, uzun yıllar tartışılan, verilmek istenen mesajla yaratılan tiplerin büyük bir uyum sağladığı eserlerinden biridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Beyaz Gemi TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2020

Keyifli bir kitap

Okurken zevk aldım tavsiye ederim.


16.10.2020

Okunmalı

Oldukça sürükleyici bir kitap. Yeni basımın kapağı da hoş durmuş. Oldukça da hızlı gönderildi.


22.08.2020

Harikaa

Çok sürükleyici bir kitap ve kitabın sonunda ağlamıştım. O çocuğun yerine kendinizi koyuyorsunuz ve o acı işliyor size harikaydı.

Beyaz Gemi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Beyaz Gemi, Cengiz Aytmatov

Yorum Gönder