26 Kasım 2021

Ana Maksim Gorki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Maksim Gorki
Çevirmen: Maksim Gorki

Ana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maksim Gorki olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ana TIKLA PDF İNDİR !

Ana Yazarı Kimdir ?

Ana yazarı Maksim Gorki 'dır. Maksim Gorki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ana PDF indir oku

Ana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ana TIKLA PDF İNDİR !

Ana TIKLA PDF İNDİR !

Maksim Gorki'nin 1906'da sürgünde yazdığı romanı Ana, toplumcu gerçekçilik akımının başyapıtlarından biri kabul edilir. Rus proletaryasının Çarlık Rusya'sına karşı verdiği devrimci mücadelenin romanıdır. Eser, fabrikalarda zor şartlarda çalışan binlerce işçiden biri olan Pavel'in özgürlükçü fikirlerine başlangıçta korkuyla yaklaşsa da, sonradan onun ilkelerine sahip çıkarak devrimin meşalesini taşıyan kadınlardan biri olan annesi Pelageya'nın hikâyesini anlatır. 1905 Devrimi öncesi Rusya'nın toplumsal panoramasını ustalıkla yansıtan Ana aynı zamanda yeni bir düşünce ve toplumsal uyanışın simgesi haline gelmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Ana TIKLA PDF İNDİR !

04.08.2020

Canım 'ANA'

Okumak için geç kaldığımı farkettiğim kitap.. Çeviri çok iyi, kitap çok akıcı.. Mutlaka okunması gerekenler listesinde olması gereken bir eser..


22.04.2020

Muhteşem

Hayatımda okuduğum en iyi roman desem abartı olmaz muhakkak okunması gereken bir kitap işçi sınıfının nasıl hor görüldüğünü anlatan bir roman. Çarlık dönemi Rusya'nın eşitsizliğini anlatan ve beni inanılmaz derecede sarsan bir kitap


26.10.2019

Ah ana ah...

Ilk okul 5. sınıf. Elime roman olarak aldığım ilk kitap. Kitabı alışımın 3. Günü ve oturma odasında hıçkıra hıçkıra ağlayan bir ben. Ki bunun üzerine aralıklarla 3 kere daha bıkmadan okuduğum kitap. Her ne kadar rus edebiyatı o zamanlar biraz ağır gelse de şimdi iki oğul annesi bir kadın olarak tekrar okumak istediğim kitap. Analar evlatları için ölür de yaşar da...

Ana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ana, Maksim Gorki

Yorum Gönder