21 Kasım 2021

Amok Koşucusu Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,2 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Nafer Ermiş

Amok Koşucusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amok Koşucusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amok Koşucusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amok Koşucusu TIKLA PDF İNDİR !

Amok Koşucusu Yazarı Kimdir ?

Amok Koşucusu yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Amok Koşucusu PDF indir oku

Amok Koşucusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amok Koşucusu TIKLA PDF İNDİR !

Amok Koşucusu TIKLA PDF İNDİR !

Amok Koşucusu doktor olarak yardıma ihtiyaç duyan bir insana el uzatmanın vicdani yükümlülüğüyle kendi karmaşık duyguları arasında sıkışıp kalan bir adamın hikâyesidir. Hollanda Doğu Hint Adaları'nda görev yapan bir doktor, dara düşüp kendisine başvuran çok zengin bir kadının "yardım" talebini geri çevirir. Zira kadının mağrur ve hesapçı tavrı karşısında büyük bir öfkeye kapılmış, gururuna yenik düşmüştür. Ancak söz konusu olan insan hayatıdır. Kısa süre içinde pişmanlığın pençesine düşer. Kadına yardım etmeyi saplantı haline getiren doktor, Malezya halkında rastlanan bir nevi öldürücü delilik olan hummanın, amokun etkisi altına girer.

(Tanıtım Bülteninden)

Amok Koşucusu TIKLA PDF İNDİR !

27.09.2020

Amok koşucusu

Zweig hayranlığımın başladığı kitaptır. Bilen bilir bu hayranlık bir başladı mı kitaplarını peşi sıra okumak isterseniz. Kısa ama etkileyici bir kitap.


02.08.2020

Amok koşucusu

Gayet akıcı ve bir çırpıda okunacak bir kitap . Herkese tavsiye ederim...


25.06.2020

Amok Koşucusu

Zweig'dan okuduğum ilk kitap,rastgele almıştım. Tek bir oturuşta bitirdim ve bütün okuma boyunca sayfalara beni kenetledi. Yavaş yavaş kitaplığım Zweig ile doluyor artık.

Amok Koşucusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Amok Koşucusu, Stefan Zweig

Yorum Gönder