23 Kasım 2021

Albaya Mektup Yok Gabriel Garcia Marquez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen: Handan Saraç

Albaya Mektup Yok indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Garcia Marquez olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Albaya Mektup Yok eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Albaya Mektup Yok ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Albaya Mektup Yok TIKLA PDF İNDİR !

Albaya Mektup Yok Yazarı Kimdir ?

Albaya Mektup Yok yazarı Gabriel Garcia Marquez 'dır. Gabriel Garcia Marquez yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Albaya Mektup Yok PDF indir oku

Albaya Mektup Yok indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Albaya Mektup Yok TIKLA PDF İNDİR !

Albaya Mektup Yok TIKLA PDF İNDİR !
Albaya Mektup Yok, çağımızın en büyük yazarlarından Gabriel García Márquez'in en güzel uzun öykülerinden biri. Ülkesi uğruna savaşarak yaptığı hizmetlerin karşılıksız kaldığını anlayan, emekliye ayrılmış yaşlı bir askerin öyküsü. Bir türlü gelmeyen emekli aylığını her cuma günü karısı ve horozuyla birlikte bekleyen emekli bir albayın komik, ama bir o kadar da trajik hikâyesi. Gabriel García Márquez'in 1982'de Nobel Edebiyat Ödülü'ne değer görülmesinde, hiç kuşkusuz, Albaya Mektup Yok'un da payı var. Büyülü gerçekçilik ustasının anlattığı her sahne, karakterlerin her davranışı, umarsız görünen bir dünyada yaşama sevincinin türküsünü söylüyor, ölüme ve yalnızlığa meydan okuyor. Her cümle, yaşamın uçsuz bucaksız boşluğunun suskunluğunu kırıyor. "İmge, gerçekliğe ulaşmanın aracıdır," diyen Gabriel García Márquez'in buruk bir alaycılık içeren bu öyküsü neredeyse görsel bir edebiyat başyapıtı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Albaya Mektup Yok TIKLA PDF İNDİR !

27.06.2020

Kötü bir durumun en kötü yanı bize yalan söylenmesidir.

Ömrünün yarısından fazla  umutla beklenen bir mektup, geçim kaynağı olarak beslenen bir horoz, yoksulluktan hasta ve perişan olan bir aile yinede ayakta durmaya çalışıyor, bize yabancı olmayan bir hikaye....Çevirisi ve okuması güzeldi.


09.04.2020

Okunması gereken bir kitap

Yazarın diğer kitapları gibi Albay'a mektup yok da çok güzel ve kitaplığınızda mutlaka bulunmalı.


25.03.2020

Beklentimin altındaydı

Nobel edebiyat ödülü ve açıklama bölümüne aldanarak aldım. Sıkmıyor ama beklentimi karşılamadı. Heyecanlanmadım. Düz bir kitap.

Albaya Mektup Yok TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Albaya Mektup Yok, Gabriel Garcia Marquez

Yorum Gönder