25 Kasım 2021

2001:Bir Uzay Destanı Arthur C. Clarke Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Arthur C. Clarke
Çevirmen: Oya İşeri

2001:Bir Uzay Destanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arthur C. Clarke olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 2001:Bir Uzay Destanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 2001:Bir Uzay Destanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
2001:Bir Uzay Destanı TIKLA PDF İNDİR !

2001:Bir Uzay Destanı Yazarı Kimdir ?

2001:Bir Uzay Destanı yazarı Arthur C. Clarke 'dır. Arthur C. Clarke yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

2001:Bir Uzay Destanı PDF indir oku

2001:Bir Uzay Destanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
2001:Bir Uzay Destanı TIKLA PDF İNDİR !

2001:Bir Uzay Destanı TIKLA PDF İNDİR !


"Aman Tanrım, yıldızlarla dolu!"

2001: Bir Uzay Destanı, Bilimkurgu Klasikleri dizisinin bir parçası olarak yeniden İthaki Yayınları'nda!

Gizemli bir monolit, Ay'ın yüzeyinde gömülü halde bulunduğunda, bilim insanları büyük bir şaşkınlıkla bu monolitin en azından 3 milyon yıllık olduğunu keşfederler. Daha da hayret verici olan, ortaya çıkarıldıktan sonra monolitin Satürn'e doğru güçlü bir sinyal göndermesidir. Bu sinyalin kaynağını öğrenmek için Discovery yola çıkar. Discovery'nin tayfası en iyinin iyisidir ve yanlarında, onlara destek olması için bilinç sahibi süper bilgisayar HAL 9000 de vardır. Fakat Hal'ın programlaması insan zihnine biraz fazla benzemekte ve Discovery'nin her bir parçasının kontrolünü elinde bulundurmaktadır. Monolitin peşinden gitmek istiyorlarsa, bu psikotik bilgisayarla başa çıkmak zorundadırlar.

Arthur C. Clarke'ın Stanley Kubrick ile beraber geliştirdiği, filmle aynı zamanda yazılan bu klasik roman, uzay keşfiyle insan evrimini, yapay zekâyla insanın evrendeki yerinin sorgulamasını bir araya getirdiği kurgusuyla, bilimkurgu yazınında bir dönüm noktası niteliği taşıyor.

Kitabın yazılış süreci üzerine notlar ile...
Kitaba ilham olan Gözcü ve Şafakta Karşılaşma öyküleri ile...
Arthur C. Clarke ve Stanley Kubrick'in önsözüyle...
(Tanıtım Bülteninden)

2001:Bir Uzay Destanı TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

Sinan

En önemli bilimkurgu eserlerinden biri merakla bekliyorum tüm seriyi de okumayı düşünüyorum


01.11.2020

Güzel ve Akıcı

Bilim kurgu seviyorsanız okuduğunuza pişman olmazsınız.


18.03.2020

Tavsiye edilir

Bilim kurgu sevenlerin bir solukta okuyacağı türden bir kitap bayılarak okudum, serinin devamının basılmasını heyecanla bekliyorum

2001:Bir Uzay Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, 2001:Bir Uzay Destanı, Arthur C. Clarke

Yorum Gönder