29 Kasım 2020

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım J. R. R. Tolkien Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 101,4 TL
Yazarı: J. R. R. Tolkien
Çevirmen: J. R. R. Tolkien

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı J. R. R. Tolkien olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 1026 sayfalık Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım Yazarı Kimdir ?

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım yazarı J. R. R. Tolkien 'dır. J. R. R. Tolkien yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım PDF indir oku

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 1026 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım TIKLA PDF İNDİR !

Dünya ikiye bölünmüştür, denir Tolkien'ın yapıtı söz konusu olduğunda: Yüzüklerin Efendisi'ni okumuş olanlar ve okuyacak olanlar. 1997 ile birlikte, çok sayıda Türkiyeli okur da "okumuş olanlar" safına geçme fırsatı buldu. Kitabın Türkçe basımı Yüzüklerin Efendisi'ne duyulan ilginin evrenselliğini kanıtladı.

Yapıtın bu başarısını taçlandırmak için üç kısmı bir araya getiren bu özel, tek cilt edisyonu sunuyoruz. Hem hâlâ okumamış, "okuyacak olanlar" için, hem de bu güzel kitabın kütüphanenizde gelecek kuşaklara devrolacak kadar kalıcı olması için...

Yüzüklerin Efendisi yirminci yüzyılın en çok okunan yüz kitabı arasında en başta geliyor; bilimkurgu, fantazi, polisiye, best-seller ya da ana akım demeden, tüm edebiyat türleri arasında tartışmasız bir önderliğe sahip. Bir açıdan bakarsanız bir fantazi romanı, başka bir açıdan baktığınızda, insanlık durumu, sorumluluk, iktidar ve savaş üzerine bir roman. bir yolculuk, bir büyüme öyküsü; fedakarlık ve dostluk üzerine, hırs ve ihanet üzerine bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım TIKLA PDF İNDİR !

15.11.2020

Kitaplari okumadan filmleri izlemeyin!!

Bambaska birdunya, bambaska bir dil.. en iyi kitaplar!!


20.10.2020

İyi ki

Yeryüzünde yazılmış en iyi üçleme kesinlikle okunmalı


15.10.2020

Yüzyılın romanlarından

Hayal dünyanıza yeni kapılar ve pencereler açıyor

Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder