29 Kasım 2020

Yetişkinlerin Yalan Hayatı Elena Ferrante Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,4 TL
Yazarı: Elena Ferrante
Çevirmen: Elena Ferrante

Yetişkinlerin Yalan Hayatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elena Ferrante olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Yetişkinlerin Yalan Hayatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yetişkinlerin Yalan Hayatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yetişkinlerin Yalan Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Yetişkinlerin Yalan Hayatı Yazarı Kimdir ?

Yetişkinlerin Yalan Hayatı yazarı Elena Ferrante 'dır. Elena Ferrante yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yetişkinlerin Yalan Hayatı PDF indir oku

Yetişkinlerin Yalan Hayatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yetişkinlerin Yalan Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Yetişkinlerin Yalan Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Napoli Romanları ile tüm dünyada müthiş bir ilgi uyandıran Elena Ferrante, çok okunmasının ve sevilmesinin yanı sıra gerçek kimliğiyle de merak konusu olmayı sürdürüyor. Yapıtlarıyla 21. yüzyılın modern klasiklerini bir bir vitrine çıkaran Ferrante, Yetişkinlerin Yalan Hayatı'nda bizi insanın açmazını, aile bağlarının esnek dokularını keşfetmeye davet ediyor.

Napoli tepelerinde ayrıcalıklı bir çocukluk geçiren Giovanna, günün birinde babasının onu kötü şöhrete sahip, yıllardır görüşmediği kardeşine, Vittoria Hala'ya benzettiğini işitir. Bu beklenmedik bağlantıdan rahatsızlık hisseden genç kız, ailesinin geçmişini araştırmaya koyulur. Şehrin yoksul mahallelerinden birinde yaşayan halasını aramaya çıkar ve anne babasına duyduğu güven ve sevgi sarsılır. Giovanna şehrin birbirinden korkan ve tiksinen iki zıt bölgesinde avutulduğu görüntüyü değil, gerçeği aramaktadır: Biri nezaket maskesi takan yukarı Napoli, diğeri aşırılık ve bayağılığın mekânı aşağı Napoli. Bu ikisi arasında gidip gelirken, ikisinin de cevap veremediği veya kaçındığı gerçekle allak bullak olur.

Yetişkinlerin Yalan Hayatı, Ferrante tutkunlarının tadını iyi bildikleri yeni bir haz eşiği, yeni bir hikâye.

(Tanıtım Bülteninden)

Yetişkinlerin Yalan Hayatı TIKLA PDF İNDİR !Yetişkinlerin Yalan Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder