29 Kasım 2020

Veronika Ölmek İstiyor Paulo Coelho Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Paulo Coelho
Çevirmen: Haldun Pamir

Veronika Ölmek İstiyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paulo Coelho olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Veronika Ölmek İstiyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Veronika Ölmek İstiyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Veronika Ölmek İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Veronika Ölmek İstiyor Yazarı Kimdir ?

Veronika Ölmek İstiyor yazarı Paulo Coelho 'dır. Paulo Coelho yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Veronika Ölmek İstiyor PDF indir oku

Veronika Ölmek İstiyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Veronika Ölmek İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Veronika Ölmek İstiyor TIKLA PDF İNDİR !
"Paulo Coelho'nun ustalığı, herkese seslenebilmesinden kaynaklanıyor. Sevecen, ama etkili bir öğretmen. Kitapları tüm dünyada 100 milyon satmış olan Coelho'nun şaşırtıcı çekiciliğinin nedeni de bu olsa gerek."

Veronika, her istediğine sahip görünen, renkli bir yaşam süren, yakışıklı erkeklerle gezip tozan genç bir kadın olmasına karşın, mutlu değildir. Yaşamında bir şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Başarısız bir intihar girişiminin ardından, kendine geldiği zaman bir akıl hastanesindedir. Üstelik çok kısa bir ömrü kaldığını öğrenir. Zaten ölmek isteyen Veronika bu süreçte, başka dünyaların insanlarını tanırken kendisini de keşfetmeye başlar…

Paulo Coelho'nun ülkemize yakın bir coğrafyada, Bosna ve Slovenya'da geçen Veronika Ölmek İstiyor adlı romanı, var oluşumuzun her dakikasına yaşam ile ölüm arasında bir seçim olarak yaklaşıyor. Toplumun alışılmış kalıplarının dışına çıkan, farklı düşünceleri yüzünden önyargıları göğüslemek zorunda kalan insanları anlatıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 203

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 163

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Veronika Ölmek İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

10.11.2020

çok iyi

okuduğunuz için asla pişman olmayacağınız bir kitap hatta hayata karşı bakış açınızı bile değiştirebilr


20.10.2020

okumalısınız

gerçekten şaşırtıcı ve bir o kadar da bilgilendirici bir kitap.


05.10.2020

çok başarlı

okuyun çok iyi bir kitap

Veronika Ölmek İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder