29 Kasım 2020

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 Oğuz Atay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,4 TL
Yazarı: Oğuz Atay
Çevirmen: Oğuz Atay

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oğuz Atay olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 724 sayfalık Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 Yazarı Kimdir ?

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 yazarı Oğuz Atay 'dır. Oğuz Atay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 PDF indir oku

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 724 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ülkemizin en değerli yazarlarından biri olan Oğuz Atay'ın yazıldığı dönemde büyük tartışma konusu olmuş eseri Tutunamayanlar, 1972 yılında yayımlanmıştır. Eser, bilinç-akışı tekniğiyle döneme damgasını vurarak Türk Edebiyatı'nda yeni bir çağı başlatmıştır. Pek çok eleştirmen, Tutunamayanlar'ı Türk Dili'nde yazılmış en iyi eser olarak değerlendirmektedir.

Tutunamayanlar Oğuz Atay ismiyle özdeşleşmiş bir roman olarak, büyük yazarımızın hayatından izler taşımasıyla da kısmen otobiyografik bir eser olarak da değerlendirilebilir. Roman, son derece üst düzey diliyle çevirisi en zor romanlar arasında yer alır. Tutunamayanlar, sadece birkaç dile çevrilebilmiştir. "Het leven in stukken" adı altında Flemenkçeye (Hollanda Dili) çevrilen eser, eserin Hollandalı çevirmenine ödül kazandırmıştır.

Tutunamayanlar konusu itibariyle intihar eden arkadaşının geçmişini araştıran Turgut Özben'in, söz konusu arkadaşı Selim Işık'ın modern hayata neden "Tutunamadığı"nı öğrenme çabasını anlatmaktadır. Romanda Turgut'un karşılaştığı her kişi Selim Işık'ı tanıyan kişilerdir ve her biri Turgut'a Selim'in farklı yönlerini aktarmaktadır.

İletişim Yayınları'nın en prestijli kitaplarından biri olan Tutunamayanlar, ülkemizde olduğu kadar Dünya çapında da merak konusu olan eserlerden biridir.

Her yıl çok satan kitaplar arasında yer alan Eser, TRT Roman Ödülü'ne sahiptir. Tutunamayanlar romanının ilk baskısı 1000 TL gibi bir fiyat ile alıcı bulmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

harika!!!

Harika!!!!Türk edebiyatına kazandırılmış muazzam bir eser.


15.11.2020

Muazzam

Oğuz Atay'ın kelimelerinin böyle duygu dolu cümlelerde birleşmesi...Okumak için sabırsızlıkla bekliyorum.


13.11.2020

Tutnamayanlar

Uzun süredir okumak istediğim kitaptı. Bugün sipariş ediyorum.

Tutunamayanlar - Bütün Eserleri - 1 TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder