29 Kasım 2020

Saç Örgüsü Laetitia Colombani Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Laetitia Colombani
Çevirmen: Gülşah Ercenk

Saç Örgüsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Laetitia Colombani olan ve Yan Pasaj yayınevinin yayınlamış olduğu, 188 sayfalık Saç Örgüsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saç Örgüsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saç Örgüsü TIKLA PDF İNDİR !

Saç Örgüsü Yazarı Kimdir ?

Saç Örgüsü yazarı Laetitia Colombani 'dır. Laetitia Colombani yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Saç Örgüsü PDF indir oku

Saç Örgüsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yan Pasaj yayınevi tarafından yayınlanan, 188 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saç Örgüsü TIKLA PDF İNDİR !

Saç Örgüsü TIKLA PDF İNDİR !

Üç kadın. Üç hayat. Üç kıta…

Tek bir talep: özgürlük!

İtalya. Giulia, babasının atölyesinde çalışan genç bir kadın. Babasının geçirdiği kaza sonrası nesillerdir faaliyet gösteren, aile yadigârı o atölye ile ilgili bir gerçekle karşı karşıya kalıyor. Giulia'nın iki seçeneği var: Ya içinde sıkıştığı koşullardan kurtulmanın yolunu bulacak ya da orada boğulacak.

Kanada. Başarılı ve tanınmış Avukat Sarah, çalıştığı hukuk bürosunda uğruna ömrünü harcadığı terfinin arifesinde bir şey fark ediyor: bir hastalık. Tüm kariyer planları alt üst olmak üzere.

Hindistan. Smita, kast sisteminin en alt tabakası olan "Dalit"lerden biri. Tek bir hayali var: Kızını, içinde bulundukları yoksul ve acınacak hayat koşullarından kurtarıp okula gönderebilmek.

Birbirlerinden habersiz ve ayrı dünyalarda yaşayan Giulia, Sarah ve Smita'nın hikâyesi bu. Kapağını açacağınız bu kitapla önünüze serilecek olan; birbirlerine ne kadar yürekten ve eşsiz bağlarla bağlı olduklarını bilmeden, kaderlerine razı olmayıp savaşmaya karar veren üç kadının umut ve dayanışmayla dokudukları hayatları.

1 Milyon Satış Rakamı
40 Dile Çeviri
9 Ödül

"Kitabın kapağını kapattıktan sonra bile kopamayacağınız canlılıkta karakterlerin olduğu gerçek bir evrensel roman."

Ambo Anthos

"'Hayır' deme gücünü keşfeden üç kadının eşsiz hikâyesi."

Elle

"Saç Örgüsü içerisinde her şeyi barındırıyor: karakter, çaresizlik, azim, mücadele…"

La Grande Librairie

(Tanıtım Bülteninden)

Saç Örgüsü TIKLA PDF İNDİR !

01.11.2020

çok gerçekçi

Üç farklı kadının hayatlarının kesitleri çok gerçekçi, çok naif anlatılmış. yazarın kalemine sağlık. çok beğendim..


16.10.2020

Sıcak ve akıcı

Kolay okunan samimi bir dille yazılmış, 3 farklı dünyanın kadınını aynı kitapta boguştuklari farklı sorunlarla bir araya getirmiş bir kitap.. bazen içinde kaybolup yaşadığınız hayattan kesitler okuyor gibi oluyorsunuz.. Şiddetle tavsiye ederim, çok hoş bir anlatim.


09.10.2020

okunabilir

farklı coğrafyalardan kesişen kadın hayatlarını toplumun onlara dayattığı ama kadının kabul etmediği mücadele vererek kazandığı yaşamaları çok yüzeysel bir dille ele almış sağlam bir kurgu ve edebi eser beklemezseniz okunabilecek bir kitap.

Saç Örgüsü TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder