29 Kasım 2020

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 Adalet Ağaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Adalet Ağaoğlu
Çevirmen: Füsun Turcan

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adalet Ağaoğlu olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 Yazarı Kimdir ?

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 yazarı Adalet Ağaoğlu 'dır. Adalet Ağaoğlu yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 PDF indir oku

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 TIKLA PDF İNDİR !

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 TIKLA PDF İNDİR !


"İnsan krapon kâğıdından kanatlar takınca kelebek olduğuna inanır. Koyun postunda koyun, kurt postunda kurt […] Ülkü de giydirilebilir üstünüze ve Etlik tepeleri dağ gözükür gözünüze."

Ölmeye Yatmak romanı biçim açısından da ilginç. Çok geniş bir dönemi anlatmak isteyen romancı, Aysel'in ruh dünyasının yanı sıra toplumsal olayları, Aysel'i Doçent Aysel haline getiren koşulları yarı belgesel bir tarzla eserine katmış.
-Selim İleri-

Ağaoğlu'nun Ölmeye Yatmak adlı romanı, kadının cins kimliğini, bireyselliğini el yordamıyla araması, sorgulamasını ifade eder. Cumhuriyet kadın aydınının özgürlük ve dişilik arasındaki çıkmazını, bu romanındaki kadın tiplemesi, Aysel çok iyi bir şekilde betimler.
-Nilüfer Göle-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 400

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

16.11.2020

Nihayet okumaya başlayacağım için çok mutluyum


06.11.2020

Toplum cinsiyet ve tutunma sancısı - Güzel.

Kadınların sancılarını çok güzel yansatan bir roman. Yazılış tekniği sizi sürekli bağlı tutuyor, kitapın anlatılarından kaçamıyorsunuz. Altında yatan toplumsal cinsiyet eşitliğine dair çok güzel nüanslar var. Tavsiye ediyorum, özellikle de kendisini bulunduğu çevreye ait hissetmeyen kadınlara.


03.11.2020

Mutlaka okunmalı

Sindire sindire okunan bir kitap.Dil zenginliğide cabası.

Ölmeye Yatmak - Dar Zamanlar 1 TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder