29 Kasım 2020

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Dostoyevski, yaşamının son yıllarında başyapıtı Karamazov Kardeşler'i tamamladığında, Rus yazınında 'felsefe düzeyinde roman-tragedya denen türün de temelini attığının bilincinde değildi. Dostoyevski'nin yaşam birikiminin tümünü ve sanat gücünün doruğunu içeren bu roman, gerçekte insanı insan yapan ne varsa, onlara adanmış bir destan niteliğini taşır. Yazar, hiçbir romanında "Karamazov Kardeşler"de olduğu denli insan ruhuna inmemiş, insanoğlunu bu denli kesitler biçiminde, içgüdülerinin ve istencinin tüm görünümüyle sergilenmiştir. Bir aileyi konu alan ve bir felaketler zinciri olarak gelişen olay örgüsü, bireysel öğelerin yanı sıra, ondokuzuncu yüzyılın ikinci yarısındaki Rus toplumunu da geçirdiği sarsıntıların tümüyle, dünya edebiyatında bir eşi daha bulunmayan bir sanat aynasından yansıtır.
(Tanıtım Yazısından)

Dostoyevski (1821-1881): Gerek 1840'ların ortalarından itibaren yayımlamaya başladığı Beyaz Geceler ve Öteki gibi uzun öykü-kısa romanlarıyla, gerekse Karamazov Kardeşler,
Suç ve Ceza ve Budala gibi Sibirya sürgünü sonrası büyük romanlarıyla, insanın karanlık yakasını kendinden sonraki bütün romancıları derinden etkileyecek biçimde dile getirmiş büyük bir
19. yüzyıl ustasıdır. Karamazov Kardeşler, yazarın son başyapıtıdır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 1025

Baskı Yılı: 2016


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 1016

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 912

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

Edebiyat Tarihinin En Değerli Eseri

Kendinizi bir okur olarak nitelendirmek istiyorsaniz mutlaka okumalısınız. Kitabın sayfa sayısı göz korkutmasın. Bittiğine üzüleceksiniz.


11.11.2020

Tokat

Hayatınızda yediğiniz ilk tokatın etkisini düşünün, ruhumuzda öyle bir iz bırakacak.


10.11.2020

Mükemmel

Mutlaka okunması gereken nadir romanlardan

Karamazov Kardeşler - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder