29 Kasım 2020

İki Şehrin Hikayesi Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,63 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Meram Arvas

İki Şehrin Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 464 sayfalık İki Şehrin Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Şehrin Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Şehrin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

İki Şehrin Hikayesi Yazarı Kimdir ?

İki Şehrin Hikayesi yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İki Şehrin Hikayesi PDF indir oku

İki Şehrin Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 464 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Şehrin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

İki Şehrin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Dünya edebiyatının en önemli yapıtlarından olanİki Şehrin Hikâyesi, Paris ve Londra arasında gelişen olay kurgusuyla, tarihin en hareketli anlarından birinin, Fransız Devrimi'nin ekseni etrafında biçimlenir. Edebiyat dünyasının "Dickens'ın en büyük tarihî romanı", yazarın kendisinin ise "yazdığım en iyi hikâye" diye tanımladıkları yapıt, Fransız Devrimi'nin Terör döneminde, Paris'in öfkeli, kana bulanmış sokaklarında, giyotinin gölgesinde yaşamak zorunda kalan bir grup insanın hayatına odaklanır.

On sekiz yıl yattığı Bastille Hapishanesi'nden çıkan Doktor Manette' le, İngiltere'ye gönderdiği kızının Londra'da sürdürdükleri yaşamları, yollarının tekrar Paris'e düşmesiyle iradeleri dışında bir seyir kazanır. Sürükleyici gerilimi, güçlü lirizmiyle devrimi, toplumsal mücadeleyi, zalimliği, yoksulluğu ve aşkı çağının nabzını da tutarak olanca ihtişamıyla anlatanİki Şehrin Hikâyesi, bu nitelikleriyle hem klasik edebiyatın zirvelerinden hem de tarihin en güçlü hikâyelerinden biridir.

(Tanıtım Bülteninden)
İki Şehrin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

Unutulmaz

Bir çırpıda okunacak unutulmaz klasik...


07.11.2020

Klasikçilerin dikkatine

Bu eseri okumayan, klasikleri okuyorum demesin. Mutlaka okunmalı.


26.10.2020

Muhakkak okunmalı

Muhakkak okunması gereken bir başyapıt.

İki Şehrin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder