29 Kasım 2020

İçimizdeki Şeytan Sabahattin Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,18 TL
Yazarı: Sabahattin Ali
Çevirmen: Sabahattin Ali

İçimizdeki Şeytan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Ali olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İçimizdeki Şeytan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçimizdeki Şeytan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçimizdeki Şeytan TIKLA PDF İNDİR !

İçimizdeki Şeytan Yazarı Kimdir ?

İçimizdeki Şeytan yazarı Sabahattin Ali 'dır. Sabahattin Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İçimizdeki Şeytan PDF indir oku

İçimizdeki Şeytan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçimizdeki Şeytan TIKLA PDF İNDİR !

İçimizdeki Şeytan TIKLA PDF İNDİR !

"İsteyip istemedeğimi doğru dürüst bilmediğim, fakat neticede aleyhime çıkarsa istemediğimi iddia ettiğim bu nevi söz ve fiillerimin daimi bir mesulünü bulmuştum: Buna içimdeki şeytan diyordum, müdafaasını üzerime almaktan korktuğum bütün hareketlerimi ona yüklüyor ve kendi suratıma tüküreceğim yerde, haksızlığa, tesadüfün cilvesine uğramış bir mazlum gibi nefsimi şefkat ve ihtimama layık görüyordum. Halbuki ne şeytanı azizim, ne şeytanı? Bu bizim gururumuzun, salaklığımızın uydurması.."

Bu romanında, toplumsal gündemin kişilikler üzerindeki baskısını ve güçsüz insanın "kapana kısılmışlığını" gösteriyor Sabahattin Ali. Aydın geçinenlerin karanlığına, "insanın içindeki şeytan"a keskin bir bakış.

(Tanıtım Bülteninden)

İçimizdeki Şeytan TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Sabahattin Ali

Herkesin okuması gereken eser


05.11.2020

Bir kitaptan daha fazlası

Evet, bir kitap çok şeydir ama bu kitap, bundan dahi fazla şeyle karşı karşıya bırakıyor.


04.11.2020

Sabahattin Ali

Muazzam bir anlatım. Sadecik ve sarsıcı. İnsanın iç dünyasına ait karmaşık duyguları bu denli öz bir biçimde, tek cümle ile anlatabilmek gerçek bir sanat. İyi ki gelmiş bu dünyaya Sabahattin Ali.

İçimizdeki Şeytan TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder