29 Kasım 2020

Fedailerin Kalesi Alamut Vladimir Bartol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,35 TL
Yazarı: Vladimir Bartol
Çevirmen: Ender Nail

Fedailerin Kalesi Alamut indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vladimir Bartol olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 510 sayfalık Fedailerin Kalesi Alamut eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fedailerin Kalesi Alamut ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fedailerin Kalesi Alamut TIKLA PDF İNDİR !

Fedailerin Kalesi Alamut Yazarı Kimdir ?

Fedailerin Kalesi Alamut yazarı Vladimir Bartol 'dır. Vladimir Bartol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Fedailerin Kalesi Alamut PDF indir oku

Fedailerin Kalesi Alamut indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 510 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fedailerin Kalesi Alamut TIKLA PDF İNDİR !

Fedailerin Kalesi Alamut TIKLA PDF İNDİR !

Yılların eskitemediği muhteşem kitap Alamut artık Koridor Yayıncılıkta. Hasan Sabbah'ın, Alamut Kalesinin, fedailerin ve cennet bahçelerinin hikayesi. Bir tarafta Hasan Sabbah'ın yeryüzü cennetiyle yeni tanışan güzel köleler, diğer tarafta onun en güvenilir savaşçıları olan fedailer.

Sabbah'ın yarattığı cennetin içinde gözleri açıldığında hepsinin hayatı hiç umulmadık bir şekilde değişir. Hikaye 11. yüzyıl İranında, kendini peygamber ilan eden Hasan Sabbah'ın, seçilmiş bir grup insanı intihar suikastçısına dönüştürerek bölgede hakimiyet kurmak için çılgınca ve aynı zamanda zekice bir plan tasarladığı Alamut Kalesinde geçmektedir.

Güzel kadınların, yemyeşil bahçelerin, şarap ve haşhaşın göz boyadığı sanal bir cennet yaratan Sabbah, genç savaşçılarını emirlerine uydukları takdirde bu cennete gidebileceklerine inandırır. Kendilerini onun yoluna adayan, ölmeyi de öldürmeyi de göze almış olan bu küçük orduyla hükümdar sınıfına gözdağı verebileceğini düşünür. Sabbah kendi deyimiyle insanların saflığını kullanıp dine adanmışlığı politik emellerine alet eder. Artık kapılar onun için ardına kadar açılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Fedailerin Kalesi Alamut TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

Harika

Cok surukleyici bir hikaye, elimden dusurmeden okudum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


14.11.2020

SABBAH

Çok sürükleyici mutlaka okunması gereken bir kitaplardan


03.11.2020

çok iyi

Çok sürükleyici mutlaka okunması gereken bir kitap

Fedailerin Kalesi Alamut TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder