29 Kasım 2020

Doğu'nun Limanları Amin Maalouf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Amin Maalouf
Çevirmen: Türker Armaner

Doğu'nun Limanları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amin Maalouf olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doğu'nun Limanları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doğu'nun Limanları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doğu'nun Limanları TIKLA PDF İNDİR !

Doğu'nun Limanları Yazarı Kimdir ?

Doğu'nun Limanları yazarı Amin Maalouf 'dır. Amin Maalouf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Doğu'nun Limanları PDF indir oku

Doğu'nun Limanları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doğu'nun Limanları TIKLA PDF İNDİR !

Doğu'nun Limanları TIKLA PDF İNDİR !


"Adana'da ayaklanmalar olmuştu. Kalabalık, Ermeni mahallesini yağmalamıştı. Altı yıl sonra çok daha büyük çapta olacakların provası gibi bir şeydi. Ama bu bile dehşetti. Yüzlerce ölü. Belki de binlerce." Can çekişen Osmanlı İmparatorluğu ve Beyrut ile Fransa arasında yaşamı sürüklenen İsyan. Doğunun Limanları bu yüzyılın başını, bir insanın trajik tarihinin içinden anlatıyor.Amin Maalouf son romanı 'Doğunun Limanları' ile yine YKY'de.



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Doğu'nun Limanları TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

Sürükleyici bir roman

Hikayesi, betimlemeleri, akıcı anlatim tarzıyla bir solukta okunabilecek bir roman.Çok beğendim. Mutlaka okumanızı öneririm.


01.11.2020

Bir kez daha severek okudum

Sevdiğin filmi tekrar izlemek gibi, Bir kez daha severek okudum. İdefix'i ayrıcalıklı kılan, kargo içeriğinin kitap olduğunu bilerek özenli paketlemesi.


01.11.2020

etkileyici bir roman

güzel akıcı bir hikayesi var. kimliklere, göçe, sürgüne, aşka dair güzel bir kurgu diyebilirim. iki farklı tercümesi var sanırım. ben saadet özen'in tercümesini daha iyi buldum.

Doğu'nun Limanları TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder