29 Kasım 2020

Ben Kirke Madeline Miller Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Madeline Miller
Çevirmen: Madeline Miller

Ben Kirke indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Madeline Miller olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Ben Kirke eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ben Kirke ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ben Kirke TIKLA PDF İNDİR !

Ben Kirke Yazarı Kimdir ?

Ben Kirke yazarı Madeline Miller 'dır. Madeline Miller yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Ben Kirke PDF indir oku

Ben Kirke indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ben Kirke TIKLA PDF İNDİR !

Ben Kirke TIKLA PDF İNDİR !

NPR, Washington Post, Buzzfeed, People, Time, Amazon, Entertainment Weekly, Bustle ve Newsweek'e göre Yılın En İyi Kitabı

Goodreads okurlarına göre 2018'in En İyi Fantastik Kitabı

"Bu dikkat çekici hikâye sizi, Kirke'nin yaptığı bir büyü gibi etkisi altına alacak."

- Mary Doria Russell, Serçe'nin yazarı -

"Tek kelimeyle büyüleyici ve zarif anlatımıyla Ben, Kirke, kadın yaşamının sıradan ve de sıradışı bir hikâyesi."

- Eimear McBride, Kız Natamam Bir Şeydir ' in yazarı -

Ozanlar benden, –erkek– kahramanın karşısında diz çöküp merhamet dilenen bir kadın olarak bahsetti hep; ilaç katarmışım tatlı şaraplarına, büyüleyip domuza çevirirmişim hızlı giden gemilerin tayfasını, babaevini unutturur, sılaya kavuşmalarına müsaade etmezmişim. Ne demeli, kadınlara haddini bildirmek ozanların en sevdiği vakit geçirme biçimidir; yerlerde sürünüp ağlamazsak gerçek bir hikâye olmazmış gibi.

Ama yanılıyorlar, yanılıyorsunuz: Cadılık illa nefret, kıskançlık ya da başka türlü bir kötülükten doğmaz; ben ilk büyümü aşkımdan yapmıştım.

Ben, Helios'un kızı, Aiaie Cadısı Kirke. Hayatım boyunca trajedinin beni bulmasını bekledim. Bulacağından hiç kuşkum yoktu çünkü başkalarının hak ettiğimi düşündüğünden daha fazla arzum, isyanım ve gücüm vardı, yıldırımları üstüne çekecek şeylerdi bunlar. Ve bir gün, artık bu dünyaya dayanamayacağım, diye düşündüm.

Bunun üzerine denizin derinliklerindeki kadim bir tanrı seslendi: Öyleyse çocuğum, başka bir dünya yap.

Ben, Kirke'de Madeline Miller; Odysseus, İkaros, Minotauros, Prometheus ve Zeus gibi mitolojik karakterlerin binlerce yıldır anlatılagelen hikâyesini farklı bir bakış açısından sunmakla kalmayıp Olymposlu tanrıların dünyasını Homeros'un destansılığında aktarmayı başarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ben Kirke TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

Mitolojik roman

Şiddetle önerilir, mitolojik karakterler farklı bakış açısıyla aktarılmış


20.11.2020

Bayıldım

iki kitabı arka arkaya soluksuz okudum  tavsiye ederim


06.11.2020

Çok akıcı bir kitap

Mitoloji seviyorsanız mutlaka ama mutlaka okuyun

Ben Kirke TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder