29 Kasım 2020

Altıncı Koğuş Anton Pavloviç Çehov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,2 TL
Yazarı: Anton Pavloviç Çehov
Çevirmen: Yulva Muhurcişi

Altıncı Koğuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Anton Pavloviç Çehov olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altıncı Koğuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altıncı Koğuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altıncı Koğuş TIKLA PDF İNDİR !

Altıncı Koğuş Yazarı Kimdir ?

Altıncı Koğuş yazarı Anton Pavloviç Çehov 'dır. Anton Pavloviç Çehov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Altıncı Koğuş PDF indir oku

Altıncı Koğuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altıncı Koğuş TIKLA PDF İNDİR !

Altıncı Koğuş TIKLA PDF İNDİR !

Çehov bir taşra kasabasındaki akıl hastanesinde geçen bu novellasında, eğitimli bir hasta olan İvan Dmitriç ile Doktor Andrey Yefimıç arasındaki felsefi çatışmaya odaklanır. İvan Dmitriç maruz kaldıkları adaletsizliğe, içinde yaşamaya zorlandıkları berbat koşullara karşı çıkarken, Andrey Yefimıç bunları görmezden gelmekte ısrar eder ve durumu değiştirmek için kılını bile kıpırdatmaz. Doktor sonunda içine düştüğü "felsefi" yanılgının farkına vardığında ise artık iş işten geçmiştir. Altıncı Koğuş, Rusya'nın ve ülkenin sorunlarıyla ilgilenmek yerine onları uzaktan izlemeyi tercih eden elit Rus aydınının "deliliği"nin simgesidir adeta. Altıncı Koğuş, Russkaya Mısl dergisinin 1892 kasım sayısında yayımlandığında büyük ilgi görmüştü. Hatta Lenin'in de yapıtı okuduktan sonra dehşete kapıldığı, "Kendimi Altıncı Koğuş'a kapatılmış gibi hissettim" dediği rivayet edilir.



(Tanıtım Bülteninden)



Altıncı Koğuş TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2020

Mükemmel

Aynı anda 6 farklı kitapla birlikte sipariş etmiştim. Gayet hızlı bir şekilde kargolandı ve teslim aldığımda gayet özenli bir şekilde paketlenmişti. Hizmet kesinlikle mükemmel. Kesinlikle İdefix'i tavsiye ederim. Okumak için sabırsızlanıyorum...


07.11.2020

Güzel bir kitap

Kargoya verdim sabırsızlıkla bekliyorum.


05.10.2020

Mukemmeldi

Tek kelimeyle harika bir eser. İnsanın kendini sorgulamasini sagliyor.Edebiyatsever herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm eserlerden bir tanesi

Altıncı Koğuş TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder