31 Ekim 2023

Sonsuz Sayılı Günlerimiz Clarie Fuller Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,63 TL
Yazarı: Clarie Fuller
Çevirmen: Başak Yenici

Sonsuz Sayılı Günlerimiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Clarie Fuller olan ve Kafka Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sonsuz Sayılı Günlerimiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonsuz Sayılı Günlerimiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonsuz Sayılı Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuz Sayılı Günlerimiz Yazarı Kimdir ?

Sonsuz Sayılı Günlerimiz yazarı Clarie Fuller 'dır. Clarie Fuller yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sonsuz Sayılı Günlerimiz PDF indir oku

Sonsuz Sayılı Günlerimiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kafka Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonsuz Sayılı Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuz Sayılı Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !
Kitabı bitirdim ve baştan başlamak için ilk sayfasına geri döndüm… Güzel, yürek parçalayıcı ve çok canlı.
-Amy Stewart, The Drunken Botanist'in yazarı-

1976 yılında Peggy Hillcoat sekiz yaşındadır. Bütün yazını babasıyla kamp yaparak, çok sevdiği Demiryolu Çocukları albümünü ve annesinin piyano çalmasını dinleyerek geçirir. Ne var ki hayatı değişmek üzeredir. Dünyanın sonunun geleceğine inanan ve yiyecek stoklayan babası onu Londra'dan Avrupa'nın ıssız bir köşesindeki bir kulübeye götürür. Burada Peggy'ye dünyanın kalanının yok olduğunu söyler ve genç kız dokuz yıl boyunca başka kimseyi görmez. 1985 yılında Peggy eve, Londra'ya geri döner. Ama ormanda ne olmuştur? Nasıl ve neden geri dönmüştür?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 325

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kafka Sonsuz Sayılı Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !Sonsuz Sayılı Günlerimiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sonsuz Sayılı Günlerimiz, Clarie Fuller

Yorum Gönder