27 Ekim 2023

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı Miguel De Unamuno Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Miguel De Unamuno
Çevirmen: Miguel De Unamuno

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel De Unamuno olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı Yazarı Kimdir ?

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı yazarı Miguel De Unamuno 'dır. Miguel De Unamuno yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı PDF indir oku

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı TIKLA PDF İNDİR !
Yaşamın karmaşıklığını başarılı bir şekilde yansıtan satranç tahtasının başında Don Sandalio adında çok usta bir oyuncu vardır. Don Sandalio, vezirin, kralın, atın ve hatta piyonların bile onları hareket ettiren insanlardan daha etkileyici bir ruh dünyasına sahip olduklarını düşünür. Bu kutsal taşları oynatırken hiç konuşmayan Don Sandalio'nun yumuşak sesi sadece "Şah Mat" derken duyulur.

Çağdaş İspanyol edebiyatının ustalarından Miguel De Unamuno Satranç Oyuncusu Don Sandalio'nun Romanı'nda satranç oynamanın etkileyici bir bestenin güzelliği ve dinginliği içinde kaybolmak olduğunu kanıtlıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 32

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı TIKLA PDF İNDİR !Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Satranç Ustası Don Sandalio'nun Romanı, Miguel De Unamuno

Yorum Gönder