28 Ekim 2023

Rusya'dan Kasımpaşa'ya Mine Nergiz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,3 TL
Yazarı: Mine Nergiz
Çevirmen: Mine Nergiz

Rusya'dan Kasımpaşa'ya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mine Nergiz olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rusya'dan Kasımpaşa'ya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rusya'dan Kasımpaşa'ya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rusya'dan Kasımpaşa'ya TIKLA PDF İNDİR !

Rusya'dan Kasımpaşa'ya Yazarı Kimdir ?

Rusya'dan Kasımpaşa'ya yazarı Mine Nergiz 'dır. Mine Nergiz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Rusya'dan Kasımpaşa'ya PDF indir oku

Rusya'dan Kasımpaşa'ya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rusya'dan Kasımpaşa'ya TIKLA PDF İNDİR !

Rusya'dan Kasımpaşa'ya TIKLA PDF İNDİR !
Yazar bu ilk romanında, Türkiye'de Cumhuriyet'in ilan edildiği anlarda Kominist Sovyet Rusya'nın despot rejiminin oturttuğu en son yerlerden Batum'dan, mal beyanında gecikmiş bir ailenin, Rusların hışmından Anavatana kaçarken dünyaya gelen bebekleri ile bu kez bazı yakınlarının hışmına uğrayıp İstanbul'un Kasımpaşa semtine yerleşmelerini, karşılaştıkları süprizleri, geride bıraktıkları aşklarının, hınçlarının, peşlerini bırakmamasının hayatlarına getirdiği acıları, "Neden dünyaya geldik?" sorusunun cevabının kendilerini ayakta tutmasın

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Rusya'dan Kasımpaşa'ya, Mine Nergiz

Yorum Gönder