3 Ekim 2023

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi Sema Kirazoğlu Parlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Sema Kirazoğlu Parlar
Çevirmen: Sema Kirazoğlu Parlar

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema Kirazoğlu Parlar olan ve Yedirenk yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi yazarı Sema Kirazoğlu Parlar 'dır. Sema Kirazoğlu Parlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi PDF indir oku

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yedirenk yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Ülkemizin önemli insan kaynaklarından olan Kayseri, yetiştirdiği ilim adamı, siyasetçi, sanayici ve tüccarlarla ülke kalkınmasının lokomotif şehirlerinin başında gelir. Bu kitap sadece, bu güzide şehrimizden önemli bir ailenin, Kirazzadelerin son 100 yıl içinde yaşadıklarını anlatmıyor; onların hayat hikâyeleriyle birlikte ülke yakın tarihinin en önemli olaylarına tanıklık ediyor. Menemen vak'asından Demokrat Parti'nin doğuş ve gelişimine, 1960 darbesinden 70'lere ve ta günümüze kadar uzanan olaylar zincirinde, ülkenin kaderine etki etmiş din büyükleri, ulema, mutasavvıf, politikacı, tüccar, hukukçu… portreleri, hiç bilinmeyen yönleriyle öğreniyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Kirazzade-Kayseri'den İstanbul'a Bir Dönemin Hikayesi, Sema Kirazoğlu Parlar

Yorum Gönder