22 Ekim 2023

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret Aimee Bender Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,45 TL
Yazarı: Aimee Bender
Çevirmen: Sibel Sakacı

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aimee Bender olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendime Ait Görünmez Bir İşaret eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendime Ait Görünmez Bir İşaret ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendime Ait Görünmez Bir İşaret TIKLA PDF İNDİR !

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret Yazarı Kimdir ?

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret yazarı Aimee Bender 'dır. Aimee Bender yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret PDF indir oku

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendime Ait Görünmez Bir İşaret TIKLA PDF İNDİR !

Kendime Ait Görünmez Bir İşaret TIKLA PDF İNDİR !
Limonlu Pastanın Sıradışı Hüznü kitabının yazarı Aimee Bender'dan yine sıradışı ve bir solukta okunacak kadar akıcı ve merak uyandıran bir roman sunuyoruz: Kendime Ait Görünmez Bir İşaret.

Kitabın kahramanı Mona Gray, sporculuğunu örnek aldığı babası hastalanınca, geleceği parlak bir atlet olmaktan vazgeçer, sevdiği her şeyi bırakıp kendini matematiğin dünyasına kapatır. Babasının yaklaşan ölümünü zihninde engellemek için organlarını kesmeyi düşünür ve bu amaçla 20. doğum gününde kendine armağan olarak bir balta alır.

Matematik öğretmeni olunca, öğrencilerin sayıların ihtişam ve önemini fark ettiğini görür. Bir süre sonra, Mona'nın girift bir şekilde örülmüş maskesinin altındakileri, bir bakışta gören yeni fen öğretmeni çıkagelir ve Mona'nın özenle düzenlenmiş dünyası, en yüce düzen olan aşkla sarsılır.

"Bu roman bir meltem kadar hafif ve bir kar tanesi kadar kendine özgü."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kendime Ait Görünmez Bir İşaret TIKLA PDF İNDİR !Kendime Ait Görünmez Bir İşaret TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kendime Ait Görünmez Bir İşaret, Aimee Bender

Yorum Gönder