29 Ekim 2023

Kahraman Katil Emin Yümni Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Emin Yümni
Çevirmen: İsmail Toprak

Kahraman Katil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emin Yümni olan ve Büyüyenay Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kahraman Katil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kahraman Katil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kahraman Katil TIKLA PDF İNDİR !

Kahraman Katil Yazarı Kimdir ?

Kahraman Katil yazarı Emin Yümni 'dır. Emin Yümni yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kahraman Katil PDF indir oku

Kahraman Katil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Büyüyenay Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kahraman Katil TIKLA PDF İNDİR !

Kahraman Katil TIKLA PDF İNDİR !
Fantastik edebiyatın klasikleşmiş ve yetkin örneklerinden biri olan Kahraman Katil, yazarı bilinmeyen bir eser. Kahramanları insanlar ile cin, peri ve dev gibi mitolojik varlıklar olan eserde, iyi-kötü, doğru-yanlış, yalan-hakikat kıyasıya savaşırlar. Eserin ritmini, enerjisini oluşturan ve aklı aşan bu mücadele, hareket ettirici gücünü erdemlerden alan cesaret ve yiğitlikle kazanılır. Öyle ki canı pahasına yapılan fedakârlık, haksızlık karşısında kavi duruş, merhametin eyleme dönüşmesi hikâye boyunca motivasyonunu ve enerjisini, en başta gönülleri kahraman olan kişilerden alır. İyiliğin, samimiyetin çarptığı her kalp asla kendisini düşünmez, zafer kazanır zaferini görmez, insan kardeşlerine kol kanat gerer fakat onları tahakküm altına almaz. Eğer bir bedel ödeyecekse de sadece kendisi öder.

Kötülüğü temsil eden devler koca cüsseleri, olağan üstü maharetleri ile bir karabasan gibi okuyucuyu teslim alır gibi olurlar. Oysa her kahraman bilir ki ve bildiğini de bize söyler ki: kötülük ya da dünyanın negatif unsurları cüssesi büyük, hilesi korkunç gözükebilir, fakat onlar bu özellikleriyle varlığı değil yokluğu, sevgiyi değil nefreti, merhameti değil zulmü temsil ederler. Oysa sahip oldukları bu yegane özellikleri onları sadece yok etmeye yarar. Bu yüzden onların asıl kahramanlardan bir farkı da inançlarının olmayışıdır. O yüzden güçlüyken korkak, büyükken küçücük, kudretliyken de daima acizdirler.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 210

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Büyüyenay Yayınları Kahraman Katil TIKLA PDF İNDİR !Kahraman Katil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kahraman Katil, Emin Yümni

Yorum Gönder