28 Ekim 2023

İki Göçmen Yürek Sabit Sümer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,24 TL
Yazarı: Sabit Sümer
Çevirmen: Cansu Poroy

İki Göçmen Yürek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabit Sümer olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Göçmen Yürek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Göçmen Yürek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Göçmen Yürek TIKLA PDF İNDİR !

İki Göçmen Yürek Yazarı Kimdir ?

İki Göçmen Yürek yazarı Sabit Sümer 'dır. Sabit Sümer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İki Göçmen Yürek PDF indir oku

İki Göçmen Yürek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Göçmen Yürek TIKLA PDF İNDİR !

İki Göçmen Yürek TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitapta anlatılanlar, 1800'lü yılların ortasından başlayarak, yüzelli yılı aşkın bir zaman dilimini içeren gerçek olaylara, yaşanmışlıklara dayanır.

Öznesi, biri öksüz ve yetim bir Çerkes kızı, diğeri Rumeli mübadili saf bir delikanlı, iki göçmen yürek olsa da, aslında koskoca bir coğrafyada yaşanan birbirinden farklı insanların hüzün dolu öyküleridir anlatılan.

Çerkes göçünden Rumeli mübadelesine, acı dolu sürgünlerden yeni topraklarda kurulan yeni yaşamlara, Anadolu'nun ücra bir köyünden İstanbul'daki şatafatlı köşklere, Cemal Paşa'dan Ulu Önder Atatürk'e, İkinci Dünya Savaşı'ndan 1960 ve 1980 ihtilallerine uzanan, bu ülkede yaşayan herkesin bir ucundan dahil olduğu, etkilendiği veya kendinden bir şeyler bulacağı, gerçek bir öyküdür bu.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 258

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları İki Göçmen Yürek TIKLA PDF İNDİR !İki Göçmen Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İki Göçmen Yürek, Sabit Sümer

Yorum Gönder