27 Ekim 2023

Halkın Tiranı Miloseviç Vidosav Stevanoviç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Vidosav Stevanoviç
Çevirmen: Vidosav Stevanoviç

Halkın Tiranı Miloseviç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vidosav Stevanoviç olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Halkın Tiranı Miloseviç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halkın Tiranı Miloseviç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halkın Tiranı Miloseviç TIKLA PDF İNDİR !

Halkın Tiranı Miloseviç Yazarı Kimdir ?

Halkın Tiranı Miloseviç yazarı Vidosav Stevanoviç 'dır. Vidosav Stevanoviç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Halkın Tiranı Miloseviç PDF indir oku

Halkın Tiranı Miloseviç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halkın Tiranı Miloseviç TIKLA PDF İNDİR !

Halkın Tiranı Miloseviç TIKLA PDF İNDİR !
"Miloseviç Lahey'de ha? Bosna'ya gelip binlerce toplu mezarımızdan sadece birini kazın da haberi orada yatanlara verin siz. Ama biraz bağırmanız gerekecek çünkü hepsinin kulaklarına toprak dolmuş." Adı bilinmeyen bir Bosnalı"Halkın Tiranı: Miloseviç", parçalanan bir ülkenin ve dağılan bir toplumun böyle bir adama nasıl da inanıp onu iktidara taşıdığını sorguluyor. Şiddetle yoğrulmuş bu kötülüğün ortaya çıkışında herkesin payı var: O adama inananlar, peşinden gidenler, sessizce seyredenler, bu trajediye dur demeyenler ya da diyemeyenler. Sırbistan'ın belki de en büyük çağdaş yazarı olan Vidosav Stevanoviç, Miloseviç psikolojisini romancı gözüyle resmederken, o dünyanın içinden kopup gelen benzersiz bir y-tanıklık metni, bir diktatörün yaşamöyküsünü ve onu ortaya çıkaranların hikâyesini yazmıştır. Hiçbir kitap, Avrupa'yı dehşete düşüren ve Balkanlar'ı içinden çıkmak için yıllarını harcadığı bir cehenneme yuvarlayan o adamı tam olarak anlatamaz.



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kapı Yayınları Halkın Tiranı Miloseviç TIKLA PDF İNDİR !Halkın Tiranı Miloseviç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Halkın Tiranı Miloseviç, Vidosav Stevanoviç

Yorum Gönder