27 Ekim 2023

Gülünç Hakikatler Atilla Ceylan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Atilla Ceylan
Çevirmen: Erdal Hamami

Gülünç Hakikatler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Atilla Ceylan olan ve Türk Edebiyat Vakfı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gülünç Hakikatler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gülünç Hakikatler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gülünç Hakikatler TIKLA PDF İNDİR !

Gülünç Hakikatler Yazarı Kimdir ?

Gülünç Hakikatler yazarı Atilla Ceylan 'dır. Atilla Ceylan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gülünç Hakikatler PDF indir oku

Gülünç Hakikatler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Türk Edebiyat Vakfı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gülünç Hakikatler TIKLA PDF İNDİR !

Gülünç Hakikatler TIKLA PDF İNDİR !
Gerçi bu fıkraların çoğu o zamanki hadiselerden mülfem olarak yazılmış, bugün o eski canlılığını kaybetmiştir, ama hem "o zamanki hadiseler" dediğimiz zaman çok eski bir zaman değildir, hala bu hadiseler hafızalarda yaşamaktadır hem de bu fıkraların ekserisi, zaman denilen silindirin önünde ezilmeyecek kadar insanoğlunun ezeli, ebedi zaaflarına temas etmektedir.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 135

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Türk Edebiyat Vakfı Yayınları Gülünç Hakikatler TIKLA PDF İNDİR !Gülünç Hakikatler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gülünç Hakikatler, Atilla Ceylan

Yorum Gönder