3 Ekim 2023

Çınaraltı Yazıları Ziya Gökalp Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Ziya Gökalp
Çevirmen: Yalçın Toker

Çınaraltı Yazıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ziya Gökalp olan ve Toker Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çınaraltı Yazıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çınaraltı Yazıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çınaraltı Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Çınaraltı Yazıları Yazarı Kimdir ?

Çınaraltı Yazıları yazarı Ziya Gökalp 'dır. Ziya Gökalp yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Çınaraltı Yazıları PDF indir oku

Çınaraltı Yazıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toker Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çınaraltı Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Çınaraltı Yazıları TIKLA PDF İNDİR !
Ziya Gökalp'in vefatından önceki son yazıları 8 Mayıs 1924 tarihinden itibaren Cumhuriyet Gazetesi'nde yayınlandı. Genellikle "Çınaraltı" başlığı altında yayınlanan bu yazılar, o günlerde büyük ilgi ile karşılanmıştı. Büyük düşünürün güncel ve milli meseleleri işlediği bu yazıların yanı sıra Cumhuriyette gençler ve çocuklar için bir kaç da hikayesi yayınlanmıştı. Bu kitaba, biraz sadeleştirerek aldığımız Çınaraltı makalelerinden büyük bölümü bugünün milli meselelerine de ışık tutacak niteliktedir.
(Arka Kapak)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2005


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toker Yayınları Çınaraltı Yazıları TIKLA PDF İNDİR !Çınaraltı Yazıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Çınaraltı Yazıları, Ziya Gökalp

Yorum Gönder