29 Ekim 2023

Büyüyünce Milletvekili Olacağım Murat Arısoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Murat Arısoy
Çevirmen: Murat Arısoy

Büyüyünce Milletvekili Olacağım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Arısoy olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyüyünce Milletvekili Olacağım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyüyünce Milletvekili Olacağım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyüyünce Milletvekili Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Büyüyünce Milletvekili Olacağım Yazarı Kimdir ?

Büyüyünce Milletvekili Olacağım yazarı Murat Arısoy 'dır. Murat Arısoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Büyüyünce Milletvekili Olacağım PDF indir oku

Büyüyünce Milletvekili Olacağım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyüyünce Milletvekili Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Büyüyünce Milletvekili Olacağım TIKLA PDF İNDİR !
"Büyüyünce Milletvekili Olacağım, aslında bir temenni. Çoğu kişinin gönlünde yatan "yönetme" arzusunun bir tezahürü. Türkiye'nin 550 "seçilmiş adamı"ndan biri olmak, tabii ki gurur verici. Ancak bu temenni, aynı zamanda bir farkındalık aracı. Bu durumun yanı sıra milletvekillerine sağlanan avantajlar, hepimizin dikkatini çekiyor. Parti genel merkezlerinden alınan onaylar, büyük bir oranda milletvekilliği için yeterli oluyor. Geriye partinizin "barajları" aşması kalıyor.

Milletvekili olmanız için "seçim" dışında büyük bir sınava girmeniz gerekmiyor. Belki bir temayül yoklaması ve önseçim… Devlet kapısında memur olmak için ise türlü türlü sınava girmek zorundasınız. Ne zaman "lehimize" bir düzenleme görsek, arkasından mutlaka milletvekillerinin yaşama şartlarını da düzenleyen bir "ek"le karşılaşıyoruz. Her şeye rağmen "Geçinemiyoruz" diyen milletvekillerimiz var. Saygı duyulmalı.

Ancak milletvekilleri geçinemiyorsa, çoğunluktaki alt ve orta gelirli kesimi ne yapsın? Büyüyünce Milletvekili Olacağım, zaman zaman dile getirilen seçmen-seçilen çelişkisini işleme gayretinde olan bir kitap. Fakat bununla da kalmıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 166

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Büyüyünce Milletvekili Olacağım TIKLA PDF İNDİR !Büyüyünce Milletvekili Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Büyüyünce Milletvekili Olacağım, Murat Arısoy

Yorum Gönder