29 Ekim 2023

Bencil F. Dize Sürünme Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: F. Dize Sürünme
Çevirmen: Alaattin Topçu

Bencil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı F. Dize Sürünme olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bencil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bencil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bencil TIKLA PDF İNDİR !

Bencil Yazarı Kimdir ?

Bencil yazarı F. Dize Sürünme 'dır. F. Dize Sürünme yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bencil PDF indir oku

Bencil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bencil TIKLA PDF İNDİR !

Bencil TIKLA PDF İNDİR !
"Kimimiz seyirci, kimimiz kurban göreviyle dünyaya adım atarız. İnsanlar dövüşenler ve seyircilerden oluşur. Dünya bir ring yaşam da dövüştür ve hiçbir dövüş adil değildir. Sonuç beraberlik de olsa bir taraf daha fazla yorulmuş, yıpranmıştır. Bu yüzden susma! Sustukça sıra sana gelmeyecek. Haykır ve dök içini. Kus kin ve öfkeni. Ama yazarak... Çünkü insanlar konuşulanlara pek kulak asmazlar. Her şeyi kendilerinin bildiklerini zannederler. Ancak okurken anlarlar farkında olduklarının zayıflığını." Her yalnızın yabancılaşmadığı ama her yabancılaşanın yalnızlaştığı, manevi mazoşizme savrulduğu ilişkiler… Topluma uyum sağlayamadığı için baskı mekanizmalarının dayattığı değerleri benimseyemeyen ama çekip gidemediği için en çok kendini yargılayan karakterler…
Düş gerçek ayrımlarının kimi zaman karamsarlıkla silikleşip kimi zaman umutla pürüzsüzleştiği olaylar… İnsanın iç ve dış dünyasını güçlü gözlemcilikle sunan, yaşamların gözden geçirilmesini sağlayan öyküler...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kurgu Kültür Bencil TIKLA PDF İNDİR !Bencil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bencil, F. Dize Sürünme

Yorum Gönder