29 Ekim 2023

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı Sadettin Kaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Sadettin Kaplan
Çevirmen: Sadettin Kaplan

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadettin Kaplan olan ve Çelik Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı Yazarı Kimdir ?

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı yazarı Sadettin Kaplan 'dır. Sadettin Kaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı PDF indir oku

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çelik Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Sevdası bengisular gibidir Anatolia'nın. Yedidenizler Ülkesi'nin bu erişilmez dilberine kimler vurgun değildir ki?.. Periler Padişahının oğlu, Cinler Kralının kuzeni... Ama o, gönlünün sultanını bulmuş; her şeyiyle Gündoğu Ülkesinin Beyoğlu'nun yâri olmuştur... Mutludur Anatolia... Gayrı adı Anadolu'dur... Analar kadar kutludur...

"Durup durup "ah" çekiyordu karanlık kuyulardan Durdu Dede. Güneşin yüzü balçıkla sıvalıydı. Sıvaları dökülmüş kerpiç duvarlı evlerde, kat kat dürülmüş masaların üzerine çömelen televizyonlardan; en ciyak renklerin sivri tırnaklı parmakları uzanıyordu çocuk gözlerine..."

Bu roman; "üç boyutlu roman" türünün ilk sedef düğmesidir "Anatolia"nın göğsüne şiir ibrişimiyle dikilen...

(Tanıtım Bülteninden)

Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı TIKLA PDF İNDİR !Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Anatolia'nın Etekleri - Anadolu Romanı, Sadettin Kaplan

Yorum Gönder