14 Eylül 2023

Tüm Yarım Kalmış Masallara Ayşe Beden Decan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ayşe Beden Decan
Çevirmen: Ayşe Beden Decan

Tüm Yarım Kalmış Masallara indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Beden Decan olan ve Luna Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tüm Yarım Kalmış Masallara eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tüm Yarım Kalmış Masallara ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tüm Yarım Kalmış Masallara TIKLA PDF İNDİR !

Tüm Yarım Kalmış Masallara Yazarı Kimdir ?

Tüm Yarım Kalmış Masallara yazarı Ayşe Beden Decan 'dır. Ayşe Beden Decan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tüm Yarım Kalmış Masallara PDF indir oku

Tüm Yarım Kalmış Masallara indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Luna Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tüm Yarım Kalmış Masallara TIKLA PDF İNDİR !

Tüm Yarım Kalmış Masallara TIKLA PDF İNDİR !

Masallar hep geçmişi anlatır; bir varmış, bir yokmuş… Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde… Peki şimdiki zamanın masalı anlatılabilir mi? Geçmiş ne zaman geçmiş olur?

Şimdiki zamanda da devam eden bir geçmiş, asla geçmemiş demektir. Her şeyiyle, her anıyla bugünümüze sinen bir zaman dilimine ancak şimdiki zaman denir. Tüm Yarın Kalan Masallara, bir şimdiki zaman masalı. Her anı mucizelere gebe bir masal…

"Peki ya yaşadığımız her ayrılık bir son değilse?

Ya hayat, soluklanmak için kısa bir mola verdiyse?"

(Tanıtım Bülteninden)

Tüm Yarım Kalmış Masallara TIKLA PDF İNDİR !Tüm Yarım Kalmış Masallara TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tüm Yarım Kalmış Masallara, Ayşe Beden Decan

Yorum Gönder